Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το μεγαλύτερο σχολείο είναι η Ελένη Μενεγάκη»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον ρόλο του στην τηλεόραση
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το μεγαλύτερο σχολείο είναι η Ελένη Μενεγάκη»
2'

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στην οποία μίλησε για τον ρόλο του στην τηλεόραση, καθώς και τις φιλοδοξίες του για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ξεχωρίζει την Ελένη Μενεγάκη:«Όλα τα πρόσωπα πρόσωπα που συνεργάστηκα είχαν μία επίδραση πάνω μου, από όλους έχω πάρει κάτι, αγαπώ τη δουλειά μου. Γιατί ο καθένας κάνει αυτή τη δουλειά μέσα από το δικό τους πρίσμα.

Κι από τις δύσκολες περιστάσεις πρέπει να βρω τον τρόπο να κάνω σωστά τη δουλειά μου κι επειδή έχει γίνει λόγος για την πολιτική ορθότητα που έχει τώρα παραγίνει. Αφορά το μέσα μας, την πρόθεση να μην πιέζεται ο απέναντι. Να είναι η τηλεόραση αυτό που πρέπει να είναι, να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί και να εκπαιδεύει.

Κάνω αυτή τη δουλειά για να περνάει καλά ο κόσμος. Το θυμικό μου το κρατώ γιατί με κρατάει ειλικρινή, απλά μετά από 18 χρόνια έχω μάθει να παίρνω τις ανάσες μου και να ακολουθώ τη λογική οδό πριν αντιδράσω σε κάτι. Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα κι έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη. Έκανα το λάθος δημόσια; Δημόσια θα ζητήσω και συγγνώμη. Δε θα πάρω τηλέφωνο εάν έχω κάνει το ατόπημα δημόσια.

Το μεγαλύτερο σχολείο είναι η Ελένη Μενεγάκη, σε αυτή έχω μάθει τα περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ανέφερε πως θα ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Δεν έχω τα κότσια να κάνω κάτι μόνος μου, αν με ρωτάς τι θέλω. Δεν είναι είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος ότι έχει φιλοδοξίες και ότι θέλει να περάσει στο επόμενο βήμα.

Αν με ρωτάς αν θέλω να είμαι ο καλύτερος μαθητής στην έκτη δημοτικού ή να περάσω στην Α΄Γυμνασίου, ναι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάω στην Α΄Γυμνασίου και παραέκατσα στην έκτη δημοτικού, έχω μείνει μετεξεταστέος στην έκτη δημοτικού πάνω από 7- 8 χρόνια.

Πρακτικά δεν έχω τα κότσια ή αυτό που θέλω ή τίποτα. Γιατί εγώ πρέπει να λείψω για να το καταλάβουν; Πληρώνονται για να το καταλάβουν. Παίρνουν έναν σκασμό λεφτά για να ξέρουν τι μπορεί να αποδώσει ο Ουγγαρέζος», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή