ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Στον Πειραιά ο Κώστας Μπακογιάννης – Ανοιχτή στήριξη σε Μπουτσικάκη

Εκλογές 2019: Στον Πειραιά ο Κώστας Μπακογιάννης – Ανοιχτή στήριξη σε Μπουτσικάκη

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι Πειραιώτες στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος κατέβηκε στον Πειραιά για τον αδελφικό του φίλο Χριστόφορο Μπουτσικάκη, ο οποίος δίνει τη μάχη του σταυρού στις προσεχείς εθνικές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Τους δυο άνδρες συνδέουν στενοί οικογενειακοί δεσμοί εδώ και αρκετές δεκαετίες, από τότε που ο πατέρας του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, Γιάννης, ήταν το δεξί χέρι του αείμνηστου Επίτιμου Προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Για όσους γνωρίζουν καλά τα του Πειραιά και της ΝΔ, η επίσκεψη Μπακογιάννη θεωρούνταν αυτονόητη και έρχεται σε συνέχεια της παρουσίας της Αλεξίας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου, όπως και της κ. Σάκης Κυπραίου, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει βαφτίσει και τον μικρό αδερφό του Χριστόφορου Μπουτσικάκη Μανώλη.

Μπακογιάννης και Μπουτσικάκης περπάτησαν για αρκετή ώρα στην αγορά του Πειραιά, σε κεντρικούς δρόμους, ενώ παράλληλα μοίραζαν το προεκλογικό φυλλάδιο του Χριστόφορου Μπουτσικάκη!

Η βόλτα κατέληξε στο γνωστότερο στέκι της Πλατείας Κοραή, την Στάνη, όπου ακολούθησε η παραδοσιακή πολιτική κουβέντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: