ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τάσος Μπερδέσης: Στο πένθος βυθίστηκε το σπίτι του δολοφονημένου πυγμάχου στην Πάτρα

Δολοφονία Τάσος Μπερδέσης Βάρη

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του Τάσου Μπερδέση - Σπαράζει η μητέρα του 39χρονου πυγμάχου, που «γάζωσαν» άγνωστοι στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας

«Στα μαύρα» έχει ντυθεί το πατρικό σπίτι της οικογένειας του δολοφονημένου πρωταθλητή μποξέρ Τάσου Μπερδέση στην Πάτρα, με την μητέρα του να μην μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί ζωντανό τον γιο της.

Σύμφωνα με το flamis.gr, η ίδια αρνείται ακόμα και να πάρει κάποιο ηρεμιστικό.

«Θέλει να ζήσει τον πόνο της, να κλάψει το παιδί της», λέει η ανιψιά της.

Στο πλευρό της τραγικής μητέρας βρίσκονται τα άλλα της παιδιά, οι νύφες, οι αδελφές, άλλοι συγγενείς, καθώς και οι αδερφικοί φίλοι του Τάσου.

Τον εκτέλεσαν με Καλάσνικοφ

Καλάσνικοφ χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι δράστες οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας εκτέλεσαν τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη Βάρη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Σήμανσης που βρίσκονται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 όπου έπεσε νεκρός ο 39χρονος Μπερδέσης έχουν περισυνελλέξει τουλάχιστον 10 κάλυκες από το πυροβόλο όπλο.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι ότι οι δράστες επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο τύπου SUV με το οποίο και εξαφανίστηκαν.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι ο 39χρονος πυγμάχος πήγαινε καθημερινά στον αθλητικό σύλλογο έξω από τον οποίον δολοφονήθηκε.

Γι’ αυτό και θεωρούν δεδομένο ότι οι εκτελεστές του τον παρακολουθούσαν και γνώριζαν το πρόγραμμά του.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών της αστυνομίας τον πυγμάχο πλησίασε ένας άνδρας που βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί.

Ο εκτελεστής πυροβόλησε αρκετές φορές τον Μπερδέση ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπερδέσης τη στιγμή της εκτέλεσης είχε πάει να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του με τις ίδιες πληροφορίες να μιλούν για τουλάχιστον δύο άτομα που συμμετείχαν στην άγρια δολοφονία.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την περιοχή

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διπλωματικές πηγές: Τα ζητήματα που έθεσε ο Δένδιας στον Τσαβούσοβλου - Απαράδεκτο το "casus belli"