ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του

Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του
Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του

Τέλος στο θρίλερ της Αργυρούπολης: Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του. Ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του.

Παραδόθηκε πριν από λίγο στην Αστυνομία ο 45χρονος που καταζητούνταν για τον άγριο ξυλοδαρμό 40χρονης στην Αργυρούπολη.

Ύστερα από αρκετές ημέρες αναζητήσεων από την Αστυνομία και ενώ ο κλοιός έσφιγγε γύρω του, τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήταν ψύχραιμος και εμφανίστηκε μπροστά στους αστυνομικούς, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 45χρονος είχε παρελθόν άγριων κακοποιητικών συμπεριφορών. Το προηγούμενο θύμα του ήταν μία 24χρονη τότε γυναίκα που μαχαιρώθηκε και ξυλοκοπήθηκε το 2015 στο Άργος.

Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν στο Newsbomb ότι η 30χρονη σήμερα γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να ξεφύγει από τον 45χρονο. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η 30χρονη γυναίκα μετακόμισε μόνιμα στην Ολλανδία, παίρνοντας μαζί της το παιδί που έκανε με τον βασανιστή της.

Το παρελθόν του δράστη έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας. Ο 45χρονος, ο οποίος εργάζεται περιστασιακά σε λαϊκές αγορές, είχε πάει το 2015 μαζί με την 24χρονη τότε σύντροφό του για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Άργος. Εκεί ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τη μαχαιρώσει σε διάφορα σημεία του σώματός του. Η 24χρονη, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα και έμενε στην Αργυρούπολη, προσέφυγε στις Αρχές και περιέγραψε όλα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του συντρόφου της.

«Περιέγραψε ότι την έδειρε χωρίς έλεος. Άρχισε με αγριότητα να της δίνει μπουνιές και κλωτσιές και στο τέλος τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματος. Αυτή ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τη χτυπούσε βάναυσα. Ο δράστης το προηγούμενο διάστημα δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, την κακοποιούσε συστηματικά», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα πίστεψε ότι δεν θα γλιτώσει από τον βασανιστή της και έτσι αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει στην Ολλανδία με το παιδί της.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι οι έρευνα για τον 45χρονο έχουν ενταθεί προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες. Το τελευταίο θύμα του, η 40χρονη σύντροφός του, νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης

Survivor – Αποκάλυψη: Η χυδαία φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και «κόπηκε» στο μοντάζ (vid)

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

Μυστήριο στη Θεσαλονίκη: O «περίεργος» ήχος που ακούγεται μετά τα μεσάνυχτα ανησυχεί τους κατοίκους

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Survivor Spoiler 17/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)