ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο στη Θεσαλονίκη: O «περίεργος» ήχος που ακούγεται μετά τα μεσάνυχτα ανησυχεί τους κατοίκους

Μυστήριο στη Θεσαλονίκη: O «περίεργος» ήχος που ακούγεται μετά τα μεσάνυχτα ανησυχεί τους κατοίκους
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο «περίεργος» ήχος που τρομάζει κάθε βράδυ για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα τους κατοίκους στην περιοχή Μετέωρα Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη.
thestival.gr

Με έναν περίεργο και εκκωφαντικό ήχο, κατά τις βραδινές ώρες, έρχονται αντιμέτωποι εδώ και πέντε εβδομάδες, κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

Ένας παράξενος ήχος αναστατώνει, τις τελευταίες εβδομάδες, τα βράδια των κατοίκων στην περιοχή των Μετεώρων, στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπόκωφος ήχος, που μοιάζει να προέρχεται από το έδαφος, γίνεται ιδιαίτερα αισθητός στα ισόγεια σπίτια και τους δρόμους της περιοχής.

Αν και κάποιοι θεωρούν ότι ο ήχος προέρχεται από το υδραγωγείο που βρίσκεται στην περιοχή, άλλοι υποθέτουν πως ίσως οφείλεται σε κάποιον αγωγό του φυσικού αερίου.

Το γεγονός όμως που κάνει τον ήχο αυτόν ακόμη πιο μυστηριώδη είναι ότι ακούγεται ως επί το πλείστον βραδινές ώρες και συγκεκριμένα μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το φαινόμενο αυτό παρατηρείται το τελευταίο καιρό. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο thestival, ο ήχος ακούγεται μέχρι και σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το υδραγωγείο, ενώ δίνει την αίσθηση πως κάποιος σκάβει κάτω από τον δρόμο.

Τα τελευταία βραδιά μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που βγαίνουν από τα σπίτια τους για να ακούσουν τον ήχο που αναστατώνει μια ολόκληρη συνοικία, ενώ αρκετοί σπεύδουν και από άλλες περιοχές της πόλης για να παρατήσουν αυτό το… ανεξήγητο φαινόμενο.

Το βράδυ της Κυριακής (16/1) στο υδραγωγείο των Μετεώρων έσπευσε ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΑΘ, αφού εκεί φαίνεται να εντοπίζεται το επίκεντρο του παράξενου αυτού ήχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, παρά την πολύωρη εξέταση της λειτουργίας του υδραγωγείου, δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα.

Κλιμάκιο της ΕΥΑΘ αναμένεται να βρεθεί και σήμερα στο σημείο προκειμένου να εξετάσει περαιτέρω την κατάσταση και να προσπαθήσει να δώσει εξήγηση στον ανεξήγητο μέχρι στιγμής ήχο που ξυπνάει τα βραδιά τους κατοίκους των Μετεώρων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Survivor Spoiler 17/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)