ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αργυρούπολη: Θύμα του 45χρονου έφυγε στην Ολλανδία για να γλιτώσει – Πήρε μαζί το παιδί τους

αργυρούπολη δράστης
Αναζητείται ακόμα από την αστυνομία ο 46χρονος
Φωτογραφία αρχείου

Αργυρούπολη: Παρελθόν άγριων κακοποιητικών συμπεριφορών με θύμα πρώην σύντροφό του είχε ο 45χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό 40χρονης στην Αργυρούπολη.

Το προηγούμενο θύμα του ήταν μία 24χρονη τότε γυναίκα που μαχαιρώθηκε και ξυλοκοπήθηκε το 2015 στο Άργος.

Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν στο Newsbomb.gr ότι η 30χρονη σήμερα γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να ξεφύγει από τον 45χρονο. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η 30χρονη γυναίκα μετακόμισε μόνιμα στην Ολλανδία, παίρνοντας μαζί της το παιδί που έκανε με τον βασανιστή της.

Το παρελθόν του δράστη έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας. Ο 45χρονος, ο οποίος εργάζεται περιστασιακά σε λαϊκές αγορές, είχε πάει το 2015 μαζί με την 24χρονη τότε σύντροφό του για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Άργος. Εκεί ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τη μαχαιρώσει σε διάφορα σημεία του σώματός του. Η 24χρονη, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα και έμενε στην Αργυρούπολη, προσέφυγε στις Αρχές και περιέγραψε όλα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του συντρόφου της.

«Περιέγραψε ότι την έδειρε χωρίς έλεος. Άρχισε με αγριότητα να της δίνει μπουνιές και κλωτσιές και στο τέλος τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματος. Αυτή ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τη χτυπούσε βάναυσα. Ο δράστης το προηγούμενο διάστημα δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, την κακοποιούσε συστηματικά», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα πίστεψε ότι δεν θα γλιτώσει από τον βασανιστή της και έτσι αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει στην Ολλανδία με το παιδί της.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι οι έρευνα για τον 45χρονο έχουν ενταθεί προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες. Το τελευταίο θύμα του, η 40χρονη σύντροφός του, νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Ξεσπά η κόρη του 46χρονου «νταή» - «Να σαπίσεις στη φυλακή»

Ξεσπά η κόρη του 46χρονου άνδρα που ξυλοκόπησε τη 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη. Οι διασώστες μετέφεραν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση στον Ευαγγελισμό με τους γιατρούς να σοκάρονται από την εικόνα που αντίκρισαν εικάζοντας σε πρώτη φάση ότι έχουν να αντιμετωπίσουν θύμα τροχαίου.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νεαρό κορίτσι, αναφέρει «ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Ενώ κάτω από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram, έγραψε χαρακτηριστικά, «κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Ο 46χρονος φέρεται να έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν και να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο, δεν μακροημέρευσε κανένας γάμος λόγω του επιθετικού του χαρακτήρα.

Περίοικοι στο σπίτι του 46χρονου, όπου έγινε ο βίαιος ξυλοδαρμός το πρωί της Παρασκευής, δεν γνώριζαν καλά τη 40χρονη κοπέλα καθώς επρόκειτο, όπως λένε, για μια σχέση λίγων μηνών. Κανείς δεν γνωρίζει με ποια αφορμή ο δράστης άφησε αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη την άτυχη γυναίκα.

Η 40χρονη έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Από την Παρασκευή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί προσπαθούν να τη σώσουν…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Αποκάλυψη: Η χυδαία φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και «κόπηκε» στο μοντάζ (vid)

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

Μυστήριο στη Θεσαλονίκη: O «περίεργος» ήχος που ακούγεται μετά τα μεσάνυχτα ανησυχεί τους κατοίκους

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Survivor Spoiler 17/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)