ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ένταση στον Ερυθρό Σταυρό με συγγενείς του αρχηγού της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης

Ένταση στον Ερυθρό Σταυρό με συγγενείς του αρχηγού της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης

Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου εμφανίστηκαν συγγενείς του φερόμενου ως αρχηγού της συμμορίας με έδρα την Πολυτεχνειούπολη.

Ο 30χρονος φερόμενος ως αρχηγός νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ύστερα από τα πυρά που δέχτηκε από 35χρονη αστυνομικό, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στις εστίες της Πολυτεχνειούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι συγγενείς του 30χρονου εμφανίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το νοσοκομείο και επιχείρησαν να εισέλθουν με σκοπό να επισκεφτούν τον τραυματία.

Οι αστυνομικοί που ήταν σε επιφυλακή τους εξήγησαν ότι επειδή ο 30χρονος έχει συλληφθεί μπορούν μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα να τον επισκέπτονται. Στο σημείο επικράτησε ένταση που διήρκησε λίγα λεπτά, ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών προσήχθη ο θείος του 30χρονου.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς ο 30χρονος που νοσηλεύεται φρουρούμενος θεωρείται από τις Αρχές ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε ακόμα