ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη - Πατέρας θύματος: Έκαναν γκάλοπ πάνω από τα φέρετρα των παιδιών, δεν γλιτώνουν

Τέμπη
Eurokinissi

Την οργή του για τις δημοσκοπήσεις που έγιναν λίγο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, εξέφρασε ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε τον γιο του στο μοιραίο τρένο

Για αλληλοκάλυψη πολιτικών έκανε λόγο ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασε τον γιο του στο φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν γίνεται να βγαίνει ο Καραμανλής και να λέει διασφαλίσαμε την ασφάλεια, να τον ακούν χιλιάδες οικογένειες και να παίρνουν το τρένο και το χειρότερο είναι ότι βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και λέει: “Τι να έλεγε την αλήθεια;” Είμαστε σοβαροί; Καλύπτουν ο ένας τον άλλον; Δεν γλιτώνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ασλανίδης στη συνέχεια είπε με οργή ότι ο κόσμος «θα τους καταψηφίσει, θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν». «Δεν γλιτώνουν να τους πείτε. Η οργή είναι μεγάλη. Όλου του κόσμου όχι η δική μου».

Ο πατέρας του θύματος δεν άφησε ασχολίαστο και την εικόνα από το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, κάνοντας λόγο για πολιτικούς που κρύβονται, για κατεβασμένα κεφάλια και «κροκοδείλια δάκρυα».

«Όλο το χρυσάφι να μας δώσουν, τα παιδιά μας θέλουμε πίσω και αυτά τα μέτρα ξέρουμε γιατί τα δώσαν, είναι προεκλογική καμπάνια. Στο θεό τους βγαίνουν και κάνουν γκάλοπ για το πόσα ποσοστά έχουν. Πάνω στα φέρετρα των παιδιών κάνουν γκάλοπ;», διερωτήθηκε τέλος.