ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γιώργος Καραϊβάζ: Η δήλωση της συζύγου του στο Newsbomb.gr

Γιώργος Καραϊβάζ: Η δήλωση της συζύγου του στο Newsbomb.gr

Γιώργος Καραϊβάζ: Η σύζυγος του Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ μίλησε για τις συλλήψεις

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, μετά τις δύο συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για τη δολοφονία του συζύγου της Γιώργου Καραϊβάζ, δήλωσε στο Newsbomb.gr: «Αρχίζει να δικαιώνεται η μνήμη του Γιώργου. Eυχαριστώ την ελληνική αστυνομία».

Σε δηλώσεις τις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε αναφέρει πως πίστευε ότι θα έρθει η στιγμή των συλλήψεων, λέγοντας πως «αυτό φαίνεται από τις τελευταίες μου συνεντεύξεις που έγιναν με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την δολοφονία του Γιώργου. Ήμουν πεπεισμένη ότι θα έχει θετική έκβαση η κατάσταση, από τις επαφές μου με τον διευθυντή του ανθρωποκτονιών. Σήμερα νωρίς το μεσημέρι με ενημέρωσε ότι έχουν ήδη προβεί σε δύο συλλήψεις».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν γνωρίζω εάν θα γίνουν στην συνέχεια άλλες συλλήψεις. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη. Νιώθω δικαιωμένη. Είμαι σίγουρη θα φτάσει μέχρι το τέλος. Πιστεύω όμως ότι για να προβούν στις συλλήψεις αυτές έχουν όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου, διότι -όπως έχω πει- ανώτατος αξιωματικός μου είχε πει ότι είναι θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς η αστυνομία έφτασε στους συνεργούς των δολοφόνων του

Γιώργος Καραϊβάζ: Τέσσερις οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις δύο συλλήψεις