ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διακίνηση αλλοδαπών στα ελληνοαλβανικά σύνορα με τουριστικό λεωφορείο - Χειροπέδες σε τρία άτομα

Διακίνηση αλλοδαπών στα ελληνοαλβανικά σύνορα με τουριστικό λεωφορείο - Χειροπέδες σε τρία άτομα

Οι ελληνικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον 47χρονο Αλβανό και άλλα δύο άτομα χθες, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, κι ενώ ο άνδρας είχε καταφέρει να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα.

Σαν κύριος ετοιμαζόταν να περάσει στην χώρα μας ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος είχε κριθεί από το ελληνικό κράτος ανεπιθύμητος. Συγκεκριμένα στερούταν έγγραφα και ήταν εγγεγραμμένος στον εθνικό κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών, με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Οι ελληνικές αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν χθες, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, κι ενώ ο άνδρας είχε καταφέρει να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα.

Η ώρα ήταν 23.50. Οι αστυνομικοί σταματούν ένα τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 30 επιβάτες στην περιφερειακή οδό Ιωαννίνων στην διασταύρωση Σταυρακιου. Ξεκινούν έναν εξονυχιστικό έλεγχο και εντοπίζουν τον άνδρα στον οποίο περνούν χειροπέδες όπως επίσης και στον 52χρονο Έλληνα οδηγό του λεωφορείου αλλά και στον 43χρονο Αλβανό συνοδηγό.

Το λεωφορείο, πολύ γνωστής εταιρείας, με έδρα την Αθήνα εκτελούσε αρκετά συχνά το δρομολόγιο Τίρανα - Αθήνα με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Εκτός από το λεωφορείο οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 3 κινητά και το χρηματικό ποσό των 1.720 ευρώ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε περάσει τα σύνορα μόνος του και το πούλμαν τον παρέλαβε ενώ ήταν ήδη στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις