ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Από το 2018 είχε δείξει δείγματα η βρεφοκτόνος – Αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως το Newsbomb.gr

Από το 2018 είχε δείξει δείγματα η βρεφοκτόνος – Αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως το Newsbomb.gr

Τότε είχε μόλις γεννήσει το δεύτερο παιδί της, την κόρη της. Όπως η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε η εξάντληση από το μεγάλωμα των παιδιών την οδήγησε σε αϋπνία και ξεκίνησε τα βλέπει όπως λέει σκιές.

«Καθόμασταν και τρώγαμε και εγώ έβλεπα σκιές πάνω από τα κεφάλια τους σε σχήμα λύκου ή κουνελιού μία μαγκούρα μεγάλη και μία μικρή έβλεπα γενικά αντικείμενα λες και ήταν σημάδια λες και κάποιος τα τοποθετούσε με τέτοιο τρόπο για να μας έχει δεμένους, όταν το πάθαινα αυτό πήγαινα αμέσως στην εκκλησία, ένιωθα πως κάποιος με κυνηγούσε» υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Τότε ήταν και η πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όπως όμως ανέφερε δεν σταμάτησε λεπτό να ακούει φωνές. Τότε η αγωγή της διήρκησε 6 μήνες και όταν τη σταμάτησε υποτροπίασε όπως η ίδια ανέφερε. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί και δεύτερη φορά και έπαιρνε ενέσιμη θεραπεία μια φορά το μήνα. Τότε χώρισε με τον πρώτο σύζυγο της και γνώρισε τον πατέρα του βρέφους. Ένα χρόνο μετά, τον Ιούλιο του 2023 έφερε στη ζωή το αγοράκι. Όπως η ίδια ισχυρίζεται ο σύζυγος της ήταν κακοποιητικός ακόμα και όταν εκείνη ήταν έγκυος. Η συμπεριφορά του αυτή όπως υποστηρίζει την οδήγησε σε ψυχίατρο ο οποίος της χορήγησε αντικαταθλιπτικά χάπια τα οποία την είχαν βοηθήσει στα νεύρα της όχι όμως και στα υπερφυσικά που έβλεπε όπως λέει.

«Το τελευταίο διάστημα έβλεπα και τα τρία μου παιδιά με άλλα μάτια πολύ πονηρά λες και κάτι ήτανε μέσα τους. Ξαφνικά έβλεπα το κρεβάτι να χοροπηδά. Οι κόρες μου έμοιαζαν με μάγισσες και έλεγαν συνθήματα. Τα έλεγα όλα αυτά στους γονείς μου αλλά δεν με πίστευαν. Το μωρό χτυπιόταν στον ύπνο του, άλλαξαν τα μάτια του δεν με κοιτούσε ποτέ στα μάτια, γενικά όλα τα παιδιά με κοιτούσαν με άλλον τρόπο, συνεννοούνταν μεταξύ τους με έναν τρόπο μαγικό».

Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι όταν σκότωσε το παιδί της δεν σκότωνε το σπλάχνο της αλλά τον βρικόλακα. Μάλιστα τράβηξε και βίντεο με την πράξη της ενώ μετά το φονικό ζήτησε από τους γονείς και την αδερφή της να πάνε στο σπίτι για να δουν τι είχε κάνει. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς όταν η μητέρα της πήρε το νεκρό παιδί από την αγκαλιά της εκείνη της έλεγε: «Αν του δώσετε αίμα θα γίνει καλά».

Σε δήλωσή του στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος του πατέρα Στέλιος Σουρλας δήλωσε: «Η απολογία της δολοφόνισσας ‘’μάνας’’ επιβεβαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς του πατέρα και εντολέως μου. Βαρύτατες οι ευθύνες και της οικογένειας της δολοφόνου οι οποίοι γνώριζαν και απέκρυψαν την κατάσταση της. Επιβεβαιώθηκε ο ισχυρισμός μας ότι ήθελε να κάνει κακό στον πατέρα και γι αυτό προχώρησε στη δολοφονία επειδή ήξερε ότι θα του στοιχίσει γιατί πάντα ήθελε έναν γιο όπως χαρακτηριστικά είπε. Σήμερα ζήτησα απο τον Εισαγγελέα Βεροίας την εκταφή της σορού του βρέφους και την εκ νέου ταφη στη γενέτειρα του πατέρα στον Άγιο Λουκά Γιαννιτσών ούτως ώστε ο πατέρας να μπορεί να θρηνήσει το παιδί του και να του ανάψει ένα κερί χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του από την οικογένεια της φόνισσας».

Σχετικές ειδήσεις