ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου: Άγνωστος αριθμός του είχε στείλει SMS και... έκλεισε!

Θρίλερ με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου: Άγνωστος αριθμός του είχε στείλει SMS και... έκλεισε!

Απίστευτη τροπή στη δολοφονία του 31χρονου από το Μεσολόγγι

Απίστευτη αποκάλυψη γύρω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς ένας αριθμός έστειλε μήνυμα στον 31χρονο και στην παρέα του και από τότε... έκλεισε!

«Εστάλησαν κοινά μηνύματα σε όλη την παρέα από έναν αριθμό. Το νούμερο αυτό είναι μόνιμα κλειστό», ανέφερε η μητέρα του 31χρονου μιλώντας στον ALPHA.

Νωρίτερα, το STAR είχε αποκαλύψει πως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έχει δείξει απευθείας εμπλοκή στον θάνατο του 31χρονου, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ένας 51χρονος κρεοπώλης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θα υπάρξουν «εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, η μια εκ των δυο γυναικών είναι baby sitter, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν θα είναι έκπληξη αν εμπλακεί κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στη δολοφονία της 4ης Ιανουαρίου.

Ποιοι γνώριζαν για το έγκλημα

Παράλληλα, μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, αναφορικά με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κύριος Τσούκαλης έφερε ξανά στη συζήτηση το ενδεχόμενο να βρίσκεται κύκλωμα αρχαιοκάπηλων πίσω από τη δολοφονία του 31χρονου από τον 50χρονο κρεοπώλη στους βάλτους του Μεσολογγίου, το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο κύριος Τσούκαλης για μια ακόμη φορά υπογράμμισε πως υπάρχουν άτομα τα οποία γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τη δολοφονία του Μπάμπη, ωστόσο αποφεύγουν, για διάφορους λόγους, να μιλήσουν.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποιος η κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως γνωρίζουν για το έγκλημα. Στην εξίσωση δεν θα εκπλαγώ αν αποδειχθεί ότι υπάρχει και η υπόθεση αρχαιοκαπηλίας η οποία εξιχνιάστηκε, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Μπάμπη. Η έρευνα συνεχίζεται και υπάρχουν στοιχεία τα οποία προσπαθούμε να φέρουμε στο φως -στοιχεία… σημαντικότατα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Τσούκαλης.

Σχετικές ειδήσεις