Σοκ στη Θεσ/νικη: Σκότωσε τον κουνιάδο, την σύζυγο και το 12χρονο παιδί τους

Newsbomb

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκης, με "πρωταγωνιστή" έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε τον κουνιάδο, τη σύζυγο αυτού και το 12χρονο παιδί της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 60χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας μαχαίρι και τους έσφαξε, τον έναν μετά τον άλλο.

Ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και έπειτα ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.

Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοτραυματίστηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν τον 60χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε από την πτώση. Ο δράστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, ο 60χρονος είναι γιος γνωστού επιχειρηματία.

Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ διερευνώνται τα αίτια.

Όπως αναφέρει το thousandnews.gr, το κίνητρο του δράστη ήταν οι οικονομικές διαφορές.

O 55χρονος δράστης εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες λένε, ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του, ο κουνιάδος του. Ο 55χρονος όμως, άρχισε να έχει παράπονα. Ένιωθε ότι ο γαμπρός του... «τον έριξε» οικονομικά με αποτέλεσμα την φρικτή πράξη του.

Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοχεία που ενδεχομένως προκύψουν από την προανάκριση.

Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr, thestival.gr

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved