Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Πού κρύβεται η Πόλα Ρούπα

Newsbomb

Με παρά πολύ προσεκτικές κινήσεις και με την βοήθεια δικτύου συνεργατών, με τους οποίους επικοινωνεί τηλεφωνικά μέσω των εφαρμογών viber και whats up και πάντα μέσω δικτύου wifi, η Πόλα Ρούπα καταφέρνει να παραμένει αθέατη. Έχοντας στην διάθεσή της 6 πλαστές ταυτότητες και αλλάζοντας την εξωτερική της εμφάνιση, η 47χρονη καταφέρνει να κινείται με χαρακτηριστική άνεση.

Όπως αποκαλύπτει το Newsbomb.gr, από το Ηράκλειο της Κρήτης «έκλεισε» το ελικόπτερο η Πόλα Ρούπα με σκοπό να κάνει πράξη το τελευταίο στάδιο της επιχείρησης, για την απόδραση του βαρυποινίτη Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 47χρονη γυναίκα που το τελευταίο διάστημα διαμένει στην κρητική πόλη, έχοντας μάλιστα μαζί και τον αγαπημένο της γιο, τηλεφώνησε στα γραφεία της εταιρείας προκειμένου να ναυλώσει ελικόπτερο 6 θέσεων, θέλοντας -όπως είπε στον υπάλληλο- να δει οικόπεδα στην περιοχή της Αργολίδας.

Υστέρα από την αποτυχημένη επιχείρηση απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη στις 21 Φεβρουαρίου, η Πόλα Ρούπα, όπως κάνουν λόγο ασφαλείς πηγές, κατάφερε να μετακινηθεί από τις κατοικημένες ορεινές περιοχές, μεταξύ των χωριών Ερυθρές Αργολίδας και Πλαταιές Βοιωτίας, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Η σύντροφος του Μαζιώτη, σύμφωνα με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ, αλλάζει τόπο διαμονής ανά 4 μήνες, επιλέγοντας κάθε φορά μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο γιος του Νίκου Μαζιώτη τις περισσότερες φορές δεν ακολουθεί την μητέρα του, η οποία τον εμπιστεύεται μόνο σε πολύ στενό φιλικό περιβάλλον.

Διαβάστε ΕΔΩ ολο το χρονικό

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved