ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στο αρχείο η μήνυση Άνθη - Άλλαξε την χρονιά του καταγγελλόμενου βιασμού του

Στο αρχείο η μήνυση Άνθη - Άλλαξε την χρονιά του καταγγελλόμενου βιασμού του

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού του σεφ Δημήτρη Ανθη από γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο, η υπόθεση θα οδηγηθεί στο αρχείο καθώς άλλαξαν τα δεδομένα μετά την κατάθεση του μηνυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος μηνυτής στην κατάθεση του στην ανακρίτρια άλλαξε την ημερομηνία του φερόμενου βιασμού του και υποστήριξε ότι αντί του 2006 που αρχικά είχε δηλώσει, ισχυρίστηκε τώρα ότι η κακοποίηση του έγινε το 2005.

Κατά συνέπεια, το καταγγελλόμενο αδίκημα έχει πλέον παραγραφεί και το δικαστικό συμβούλιο αναμένεται να επικυρώσει την αρχειοθέτηση της δικογραφίας. Ο καταγγελλόμενος ηθοποιός πάντως έχει αρνηθεί πως βίασε τον μηνυτή του κάνοντας λόγο για «ερωτική επαφή μεταξύ ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση».

Υπενθυμίζεται, ότι από την συνέντευξη του Νίκου Σ. στην οποία περιέγραψε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη παρουσία τρίτου ατόμου, ο Δημήτρης Άνθης αναγνώρισε στο τρίτο πρόσωπο, τον δικό του κακοποιητή. «Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ήθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Άνθης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το σχέδιο για χαλάρωση των μέτρων - Τι αλλάζει σε μετακινήσεις, κομμωτήρια, λιανεμπόριο