ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαλάνδρι: Ξανά στην ανακρίτρια η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Πυροβολισμοί στο Χαλανδρι: Ξανά στην ανακρίτρια η 49χρονη εικαστικός
Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση της απολογία της θα αποφασίσουν τη περαιτέρω ποινική της μεταχείριση
Intime News

Για τρίτη φορά θα βρεθεί στο ανακριτικό γραφείο η 49χρονη εικαστικός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι.

Η κατηγορούμενη, που είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον πατέρα του παιδιού της, είχε κληθεί χθες να απολογηθεί ενώπιον της 11ης ανακρίτριας για να δώσει την δική της εκδοχή για τα γεγονότα. Ωστόσο, εμφανίστηκε για δεύτερη φορά χωρίς δικηγόρο με αποτέλεσμα να της χορηγηθεί νέα προθεσμία για να διοριστεί συνήγορος υπεράσπισης της.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος της 49χρονης εικαστικού, που πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης της τον 68χρονο οφθαλμίατρο, έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η ίδια μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έχει δώσει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι του θύματός της, υποστηρίζοντας πως το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε του ανήκε. Τον ισχυρισμό της αυτό, διαψεύδει η κόρη της η οποία έχει καταθέσει πως η μητέρα της έβγαλε το όπλο από την τσάντα της και πυροβόλησε τον πατέρα της.

Η γυναίκα, χθες, στην Ευελπίδων την ώρα που την οδηγούσαν στο γραφείο της ανακρίτριας φώναξε, μεταξύ άλλων, πως ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος και πως πιθανολογείται ότι το παιδί της είναι του πρώην συζύγου της και όχι του βιαστή της, όπως χαρακτηρίζει, τον 68χρονο.

Χθες, λίγο πριν την αποχώρηση της από το ανακριτικό γραφείο, η 49χρονη φώναξε: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν. Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».
Ανακρίτρια και εισαγγελέας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογία της 49χρονης θα αποφασίσουν τη περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Πέθανε ο εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ που είχε τραυματιστεί σοβαρά

Βόλος: Κατέρρευσε ο δικηγόρος μπροστά στους αστυνομικούς - Ένα φλιτζάνι τσάι πρόδωσε τον δολοφόνο

Ατύχημα στον ΗΣΑΠ: Με 60χλμ έτρεχε το όχημα που έπεσε στον συρμό