ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική παρέμβαση για το χάος στην Αττική Οδό με τους εγκλωβισμένους οδηγούς

Εισαγγελική παρέμβαση για το «χάος» στην Αττική Οδό
Εισαγγελική παρέμβαση για το «χάος» στην Αττική Οδό
Intimenews

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εισαγγελική παρέμβαση για το «χάος» στην Αττική Οδό

Tην παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών στην Αττική Οδό. Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριανος.

Οι οδηγοί που είχαν την ατυχία σήμερα να βρεθούν στην Αττική Οδό έχουν τεθεί αντιμέτωποι με μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Newsbomb.gr οι υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί εδώ και περίπου 6 ώρες χωρίς να μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους λόγω της χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

«Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι άνευ προηγουμένου. Είμαστε με το βανάκι του ΑΝΤ-1 εδώ και τέσσερις ώρες μετά την Κάντζα, 200 μέτρα πριν τον περιφερειακό του Υμηττού. Πολλοί οδηγοί, οι νεότεροι σε ηλικία αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και πηδούν από τις μάντρες της Αττικής οδού προκειμένου να φύγουν από το σημείο. Ωστόσο οι μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν είναι εγκλωβισμένοι εδώ και ώρες. Θα θρηνήσουμε θύμα, έρχεται βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής.

Ευθύνες στην Αττική Οδό επέρριψε και η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Κλιματικής Κρίσης Χρήστου Στυλιανίδη. «Από αύριο το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι ο παγετός τις βραδινές ώρες και νωρίς το πρωί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα εντοπίζεται στην Αττική Οδό. Δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό, παρά τις υποσχέσεις που μας έδωσαν στις συσκέψεις των προηγούμενων ημερών. Θα αναζητηθούν ευθύνες, αυτή θα είναι η εισήγησή μου προς τον Πρωθυπουργό. Όλες οι δυνάμεις είναι επί ποδός και επεμβαίνουν άμεσα όπου χρειάζεται. Η κατάσταση βελτιώνεται στην Αττική Οδό, μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε λιγοστά προβλήμα τα ηλεκτροδότησης», τόνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις με την κακοκαιρία «Ελπίς» - Σε κλοιό χιονιά η χώρα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χάος στην Αττική Οδό - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από εγκλωβισμένους οδηγούς

Πολιτική Προστασία: Ευθύνες στην Αττική Οδό για την ακινητοποίηση των οδηγών

Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική παρέμβαση για το χάος στην Αττική Οδό με τους εγκλωβισμένους οδηγούς

Καιρός - Αρναούτογλου: Πού θα χιονίσει περισσότερο τις επόμενες ώρες - Νέα ψυχρή μάζα από το Σάββατο