Πετρούπολη: Σοκάρει η ομολογία της 19χρονης - «Έπνιξα το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο»

Newsbomb

Πετρούπολη | Νεκρό βρέφος: Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία του βρέφους που είχε βρεθεί πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη στις 26 Φεβρουαρίου - Η μητροκτόνος ομολόγησε το φόνο ενώ η μητέρα της παραδέχτηκε ότι το πέταξε στα σκουπίδια

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη (17/05/2018) ενώπιον του τρίτου τακτικού ανακριτή ζήτησαν και έλαβαν σήμερα, Δευτέρα (14/05) η 19χρόνη και η 54χρονη μητέρα της, οι οποίες κατηγορούνται για τη δολοφονία του βρέφους, το οποίο γέννησε η νεαρή και εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη από ρακοσυλλέκτη στις 26/02/2018.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Ωστόσο, από την πλευρά του συνηγόρου τους θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνέργεια σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της.

Παράλληλα, θα ζητηθεί ο διορισμός ψυχιάτρου πραγματογνώμονα, καθώς η υπεράσπιση υποστηρίζει πως η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη φέρεται να είπε στον ανακριτή: «Κατάλαβα την εγκυμοσύνη στον έβδομο μήνα. Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της. Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετό. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει σχετικά: «Βοήθησα την κόρη μου στον τοκετό και λόγω της κατάστασής της στη μεταφορά και την εναπόθεση στον κάδο απορριμμάτων».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved