ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Φρίκη από τα στοιχεία για το νεκρό βρέφος - Πού στρέφονται οι αστυνομικές έρευνες (vid)

Πετρούπολη: Φρίκη από τα στοιχεία για το νεκρό βρέφος - Πού στρέφονται οι αστυνομικές έρευνες (vid)

Συνεχίζει να προκαλεί ανατριχίλα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τα ανθρωπόμορφα τέρατα που σκότωσαν και πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών ένα νεογέννητο μωρό, στην Πετρούπολη.

Το σενάριο που μοιάζει αυτή τη στιγμή επικρατέστερο θέλει να πρόκεται για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με τη μητέρα του μωρού και ένα ακόμα άτομο να πνίγουν και να πετούν στα σκουπίδια το άτυχο, αβοήθητο νεογνό.

petroupoli4

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές, όπου μπορεί η μητέρα να αναζήτησε ιατρική φροντίδα ενώ συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων, οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν προσέξει ύποπτες κινήσεις στην περιοχή ενώ απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. Εικάζουν δε, ότι πρόκειται για άτομα που μένουν στην ευρύτερη περιοχή της Πετρούπολης.

Το βίντεο - ντουκουμέντο (δείτε το στο τέλος του άρθρου) που ήρθε χθες Τρίτη (27/02) στο φως της δημοσιότητας, δείχνει -από κάμερα ασφαλείας- έναν άνδρα να μεταφέρει μια σακούλα την οποία και πετά στο συγκεκριμένο κάδο απορριμμάτων όπου είχε βρεθεί το μωρό, μια ημέρα πριν.

petroupoli3

Ο άνδρας, έφτασε με λευκό Ι.Χ, βγήκε, πήγε μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετρούπολης. Όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο είναι ψηλός, με αραιά μαλλιά και γένια.

Στο μικροσκόπιο το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

Όπως προκύπτει από την ανάλυση του βίντεο, από τη στιγμή που ο άνδρας βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε - χωρίς τη σακούλα - έκανε σχεδόν ενάμιση λεπτό, για την ακρίβεια 87 δευτερόλεπτα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κτήνος δεν ήταν μόνο του στο λευκό αυτοκίνητο. Μαζί του, όπως όλα δείχνουν ήταν και η μητέρα του βρέφους καθώς κάποιος φαίνεται να «παίζει» τα φώτα του αυτοκινήτου, πριν ο άνδρας το πλησιάσει, επιβιβαστεί σε αυτό και εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή το βρέφος δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα. Ήταν αγοράκι, ζύγιζε 3,5 κιλά και είχε ύψος 50 εκατοστά.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών το μωρό στραγγαλίστηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του, τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του ενώ είχε και χαρτιά σφηνωμένα στο στόμα του.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, ο θάνατός του «ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου».

Το παιδί πετάχτηκε στον κάδο και πέρασαν 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR:

Σχετικές ειδήσεις