ΕΘΝΙΚΑ

Πάνω απ' όλα είμαστε Έλληνες! Συγχαρητήρια στον κ. Καμμένο για τη στάση του στα Ίμια

Πάνω απ' όλα είμαστε Έλληνες! Συγχαρητήρια στον κ. Καμμένο για τη στάση του στα Ίμια

Ίμια | Ειδήσεις: Τον κ. Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., την οποία εκπροσωπεί, τους έχουμε στηλιτεύσει πολλές φορές, κυρίως σε πολιτικό επίπεδο αλλά και για τα καυτά ζητήματα διαπλοκής και διαφθοράς - Έτερον εκάτερον, σε εθνικά ζητήματα είμαστε όλοι Έλληνες! Ξεκάθαρα πράγματα!

Η επισήμανση γίνεται επ' αφορμή των συνεχών τουρκικών προκλήσεων και της πρόσφατης επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας με ελικόπτερο πάνω από τα Ίμια προκειμένου ο κ. Καμμένος να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των Ελλήνων αξιωματικών που πέθαναν εν ώρα καθήκοντος στην κρίση του 1996.

kammenos imia4

Για τη συμβολική αυτή ενέργεια του κ. Καμμένου γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Κάποια από αυτά κινήθηκαν στο πλαίσιο της αρνητικής κριτικής.

Αρκετά μάλιστα, ήταν ομολογουμένως υπερβολικά και επικίνδυνα για την Εθνική ομοψυχία που απαιτείται αυτές τις κρίσιμες ώρες που η Πατρίδα μας βάλλεται πανταχόθεν.

kammenos imia 2

Το Newsbomb.gr ήταν, είναι και θα είναι απολύτως ξεκάθαρο σε ζητήματα Εθνικής Ασφάλειας:

Ο κ. Καμμένος εκτός από βουλευτής και αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκπροσωπεί μια θεσμική θέση υψίστης Εθνικής σημασίας. Είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι μας, ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές ή διαφωνίες επί της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει όχι μόνο το δικαίωμα, αλλά και την ιερή υποχρέωση να μεταβαίνει οποτεδήποτε κρίνει σκόπιμο στις ελληνικές βραχονησίδες και να καθιστά στιβαρή την παρουσία του στην ελληνική επικράτεια.

Η απόδοση τιμών στα Ίμια και στους ήρωες Γιαλοψό, Καραθανάση και Βλαχάκο είναι κάτι που το κάνει κάθε χρόνο ο Πάνος Καμμένος.

Σε αυτές τις ημέρες που οι Τούρκοι επιδιώκουν να τινάξουν την ειρήνη στο Αιγαίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι υποχρεωμένος να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν ανέχεται βρώμικα παιχνίδια επί της Εθνικής της κυριαρχίας.

Η απάντηση που έδωσε σήμερα Τετάρτη 1/02/2017 για αυτή του την επίσκεψη στο δελτίο του ΑΝΤ1 εκφράζει το σύνολο του ελληνικού λαού.

Ερωτηθείς o κ. Καμμένος αν η σημερινή επίσκεψή του στα Ίμια επηρέασε την τουρκική προκλητικότητα, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ρωτήσω κανέναν για να πάω στα Ίμια» και πρόσθεσε με νόημα:

«Στα Ίμια έκανα βόλτα στο σπίτι μου».

Διαβάστε εδώ όλο το παραλήρημα των πρόσφατων τουρκικών απειλών.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά:

Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. θα την ελέγχουμε καθημερινά και θα δημοσιεύουμε όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν τόσο τον κ. Τσίπρα, όσο και τον κ. Καμμένο.

Όμως πάνω από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία υπάρχει πρωτίστως η Πατρίδα μας, η Εθνική Ασφάλεια και το δημόσιο συμφέρον.

Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα για το Newsbomb.gr.

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι όσοι επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας θα έχουν απέναντί τους όχι μόνο την όποια ελληνική κυβέρνηση, αλλά και σύσσωμο τον ελληνικό λαό.

Σχετικές ειδήσεις