Ηλεία: Νέα τροπή στην εξαφάνιση του πατέρα και της κόρης

Ηλεία: Νέα τροπή στην εξαφάνιση του πατέρα και της κόρης

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του πατέρα και της κόρης του, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.

Ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη που βρίσκονταν για διακοπές στην Ηλεία δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής σημεία ζωής. 

Πήραν λάθος δρόμο

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικές αρχές, μετά και τη δημοσιοποίηση του θέματος, πατέρας και κόρη μετά την αναχώρησή τους από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην ομώνυμη περιοχή, πρέπει να ακολούθησαν λάθος δρόμο και δεν κατάφεραν να βρουν τη θέση «Γούβες» στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όπου βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχαν νοικιάσει από τις αρχές Ιουλίου.

Μαρτυρία ανέφερε ότι το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai χρώματος γκρι, που οδηγούσε ο πατέρας και επέβαινε και η κόρη του, όταν αναχώρησε από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, δεν πήρε το δρόμο για να μεταβεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά συνέχισε ευθεία, προς το χωριό των Δουνεΐκων.

Ζήτησαν πληροφορίες

Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν μαρτυρίες που λίγη ώρα αργότερα τοποθετούν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Φραγκοπηδήματος. Μάλιστα, υπάρχει μαρτυρία ότι γύρω στις 2:30 με 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο πατέρας και η κόρη εθεάθησαν στην περιοχή της Κουρούτας ζητώντας πληροφορίες για το πώς θα μεταβούν στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους και δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο για να επιστρέψουν, ενώ το γεγονός ότι δεν φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα κάνει ακόμη πιο δύσκολο τον εντοπισμό τους.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Χθες στην ευρύτερη περιοχή των Δουνεΐκων και της Κουρούτας διενήργησαν έρευνες και αστυνομικοί της ΕΜΑΚ, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και άλλων υπηρεσιών του νομού, από την πρώτη στιγμή έχουν «χτενίσει» όλα τα πιθανά σημεία.

Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει δει κάτι, να επικοινωνήσει αμέσως με την Αστυνομία, έτσι ώστε να δοθεί τέλος στο θρίλερ, που έχει πραγματικά προβληματίσει άπαντες.