ΠΑΙΔΕΙΑ

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2018 - results.it.minedu.gov.gr: Στα Λύκεια οι βαθμολογίες

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2018 - results.it.minedu.gov.gr: Στα Λύκεια οι βαθμολογίες

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2018:Μάθετε με ένα κλικ τη βαθμολογία σας για κάθε μάθημα στις Πανελλήνιες 2018

Η ώρα της αλήθεια έφτασε για τους χιλιάδες υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2018.

Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουνίου, αναρτώνται στα Λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 13:00 το μεσημέρι, ωστόσο, σε κάποια σχολεία ενδέχεται να γίνουν γνωστές οι βαθμολογίες και λίγο νωρίτερα.

Οι εκτυπωμένες καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα σχολεία θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Πανελλήνιες 2018

Την ίδια ημέρα, προγραμματίζεται να ανακοινωθούν και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ως προς τη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας οριστικοποίηση), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2018: Πτώση δείχνουν οι εκτιμήσεις για τις Βάσεις - «Βατερλό» σε 2ο και 4ο πεδίο