ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Στους έξι ανήλθαν οι νεκροί του φρικτού τροχαίου - Πολλοί οι τραυματίες (vids)

Αλεξανδρούπολη: Στους έξι ανήλθαν οι νεκροί του φρικτού τροχαίου - Πολλοί οι τραυματίες (vids)
youtube

Κατέληξε ο βαριά τραυματίας του τροχαίου με θύματα παράτυπους μετανάστες. Αρχικά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 18.00 στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε 18 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών, έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Ο οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος.

Άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας,της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Από τους 10 τραυματίες, οι 7 είναι πολύ σοβαρά να δίνουν «μάχη» για να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έχουν μεταφερθεί.

Συνελήφθησαν οι διακινητές

Στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές που μετέφεραν παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας τους μετανάστες, με το όχημα το οποίο ανετράπη έξω από την Αλεξανδρούπολη, προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά το θανατηφόρο τροχαίο, οι αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες, που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να απομακρυνθούν από το σημείο του δυστυχήματος πεζή, διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή τους στο νοσοκομείο ότι φέρουν ελαφρά τραύματα από την ανατροπή του οχήματος, λόγω της οποίας έξι άνδρες έχασαν τη ζωή τους, επτά νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι (με τους δύο εξ αυτών να διατρέχουν κίνδυνο ζωής), σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, www.evros-news.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας: Νέος τρόπος μέτρηση των εκπομπών ρύπων (vid)

results.it.minedu.gov.gr: Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει - Εδώ θα δείτε τις Βάσεις 2019