«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί σφάχτηκαν στο κέντρο της Αθήνας – Τα πόστα για τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο τσιγάρων

Γιατί σφάχτηκαν στο κέντρο της Αθήνας – Τα πόστα για τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο τσιγάρων
INTIME NEWS

Τα πρώτα στοιχεία για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό κι έναν τραυματία στο κέντρο της Αθήνας. Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Για την κυριαρχία στη Μενάνδρου, αλλά και για να κριθεί ποια ομάδα θα έπαιρνε τα κρίσιμα πόστα για την πώληση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή φαίνεται ότι έγινε η αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστεί ακόμη ένα.

Αφγανοί είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεκρός και ο σοβαρά τραυματίας μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομνόνοιας.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η περιοχή θύμισε… φαρ ουέστ, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ακόμη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι εμπλεκόμενοι φέρεται να κρατούσαν και μαχαίρια.

Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου.

Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο είναι πως οι ομάδες που ενεπλάκησαν ήρθαν πλήρως προετοιμασμένες στο σημείο.

Ήταν οπλισμένες και – αδιαφορώντας για το ότι ήταν μόλις 12:00 το μεσημέρι – αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί έως αυτήν την ώρα εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Ξεκίνησε να εκπέμπει - Πώς θα το βρείτε στην τηλεόρασή σας (pics)

Σχετικές ειδήσεις