Κοροναϊός: Κρούσμα σε σχολή του ΕΜΠ - Απολύμανση στην Πολυτεχνειούπολη και στο ιστορικό κτίριο

Newsbomb

Κοροναϊός: Πληθαίνουν τα κρούσματα στην Αθήνα

Ξεκινά από αύριο απολύμανση στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου και του συγκροτήματος Πατησίων μετά από κρούσμα κοροναϊού στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

«Δεν συντρέχει λόγος σφραγίσματος των ευρύτερων χώρων όπου βρέθηκε το άτομο που προσβλήθηκε», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΜΠ, ενώ το προσωπικό του Ιδρύματος μπορεί να επιστρέψει στους χώρους που έγινε απολύμανση οκτώ ώρες μετά την ολοκλήρωσή της.

Κικίλιας: Έκκληση σε γιατρούς και νοσηλευτές να ενταχθούν στο ΕΣΥ

Ο υπουργός Υγείας απηύθυνε κάλεσμα σε γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, να υποβάλουν αίτηση, να προσληφθούν με διετείς συμβάσεις και μετά να παραμείνουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Υπενθυμίζεται πως «τρέχει» προκήρυξη για 2.000 θέσεις επικουρικού προσωπικού και η προθεσμία συμμετοχής λήγει την Κυριακή (15/03/2020).

«Ήρθε η ώρα της μάχης. Η μάχη θα κριθεί από το πώς θα ανταποκριθούμε σαν πολίτες. Κατά πόσο θα δείξουμε ατομική ευθύνη», τόνισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, σε νέα του δήλωση για τον κοροναϊο, μετά τον πρώτο θάνατο ασθενή από τον ιό στη χώρα.

«Θα κάνουμε ότι χρειαστεί» διεμήνυσε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε: «Είναι η ώρα, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, οι Έλληνες, να γίνουμε τείχος προστασίας για αυτούς που κινδυνεύουν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην ΕΡΤ

Κοροναϊός: «Λουκέτο» στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια – Ποια κλείνουν σε Ιταλία, Γαλλία και Νορβηγία

Κοροναϊός: Αυτός είναι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει νοσήσει

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved