ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Έκκληση Κικίλια - «Δείξτε φιλότιμο και ανθρωπιά, μείνετε σπίτι»

Κορονοϊός: Έκκληση Κικίλια - «Δείξτε φιλότιμο και ανθρωπιά, μείνετε σπίτι»

Ο Υπουργός Υγείας ζήτησε για πολλοστή φορά να μείνουν οι πολίτες σπίτια τους και να μην ταξιδεύουν σε νησιά αλλά και στα εξοχικά τους.

Ο Βασίλης Κικίλιας για ακόμη μια φορά συνέστησε στον κόσμο να παραμείνει σπίτι και να μην ταξιδέψει στα εξοχικά του, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Σε δήλωση του ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι «είμαστε στο τέλος μιας κρίσιμης εβδομάδας. Τα νοσοκομεία μας ενισχύονται καθημερινά με νέες κλίνες, με προσωπικό, νοσηλευτές και γιατρούς.» Ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε εκ νέου «το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, τα παραϊατρικό προσωπικό, τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Τους είμαστε ευγνώμονες» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Κικίλιας επισήμανε «τώρα πρέπει να επιδείξουμε φιλότιμο, ανθρωπιά» ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες σημείωσε ότι πρέπει να καταλάβουν ότι «δεν μπορούμε να μετακινούμαστεε στα νησιά, στα εξοχικά μας. Είναι η ώρα ευθύνης για όλους μας, πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση του Υπουργού Υγείας έγινε την ώρα που στα διόδια της Ελευσίνας σχηματιζόταν ουρά δεκάδων μέτρων από Αθηναίους που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα...

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε και πώς θα εφαρμοστεί; Ποιοι θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν

Κορονοϊός: Μεγάλη προσοχή - Αυτός είναι ο τρόπος εξάπλωσης που δεν γνωρίζαμε