ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Θετική στον ιό νοσηλεύτρια της ΜΕΘ στο Θριάσιο

Κορονοϊός: Θετική στον ιό νοσηλεύτρια της ΜΕΘ στο Θριάσιο
INTIME NEWS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Δεύτερο κρούσμα του ιού εντοπίστηκε στο προσωπικό της ΜΕΘ παθολογικών περιστατικών (και όχι κορονοϊού) στο Θριάσιο νοσοκομείο. Μετά από γιατρό που βρέθηκε θετική στις αρχές Απριλίου, νόσησε από τον κορονοϊό και μια νοσηλεύτρια.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος έκανε γνωστό πως μια νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και στάθηκε στη μη τήρηση του μέτρου της καραντίνας, όταν είχε βρεθεί θετική μια γιατρός στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο κ. Γιαννάκος υπενθύμισε ότι στο πρώτο κρούσμα της γιατρού δεν εφαρμόστηκε το μέτρο της καραντίνας για τους συναδελφους που έρχονταν σε επαφή μαζί της. Ακολούθησαν τεστ σε όλους τους συναδέλφους της που ήταν αρνητικά.

Στον επανέλεγχο βγήκε θετική η νοσηλεύτρια. Η ΜΕΘ έχει τώρα 8 ασθενείς, στους οποίους θα γίνουν τεστ, ενώ σε λίγες ημέρες θα ελεγχθεί ξανά το προσωπικό, καθώς δημιουργήθηκε μια νέα επικίνδυνη κατάσταση εξαιτίας της κατάργησης της καραντίνας.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Bήμα προς βήμα το σχέδιο για επιστροφή στην κανονικότητα - Οι κρίσιμες ημερομηνίες

Κορονοϊός: Συγκλονίζει η οικογένεια του 35χρονου - «Δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας»

Κορονοϊός - Σχολεία: Εισηγήσεις, «αγκάθια» και κρίσιμες ημερομηνίες - Τι θα γίνει με τις πανελλήνιες

«Ποιος αναλαμβάνει τώρα την ευθύνη για τους ασθενείς στη ΜΕΘ και τη νέα αγωνία των συναδέλφων; Να επανέλθει άμεσα η 14ήμερη καραντίνα για τους υγειονομικούς. Έχει συμβεί πολλές φορές σε ασθενείς και προσωπικό το πρώτο τεστ να ξεγελάει» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκλειστικά στο Newsbomb.gr: Ο ΣΕΒ παραγγέλνει και ο Μητσοτάκης υλοποιεί

Σχετικές ειδήσεις