ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα - Τα 129 έφτασαν τα θύματα της πανδημίας

Κορονοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα - Τα 129 έφτασαν τα θύματα της πανδημίας
INTIME NEWS

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Στους 129 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σήμερα μετά από μάχη με τον κορονοϊό, μια 81χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Η ασθενής με κορωνοϊό που κατέληξε είχε χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.

Νωρίτερα, μία 59χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης κατέληξε σήμερα Παρασκευή (24/04).

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και είχε υποκείμενο νόσημα.

Έφοδος Τσιόδρα στην κλινική «Ταξιάρχαι»: 37 θετικοί στον ιό – Πού θα μεταφερθούν

Κατάσταση «χάους» επικράτησε ακόμα και σήμερα, Παρασκευή στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι με τα τουλάχιστον 28 κρούσματα κορονοϊού και τους τρεις νεκρούς - Τι δήλωσε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Αναβρασμός επικρατεί στο υπ. Υγείας για την ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» καθώς εντοπίστηκαν 37 κρούσματα κορονοϊού. Δηλώσεις έκανε μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στην κλινική «Ταξιάρχαι» ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εκκένωση της κλινικής από τους ασθενείς με κορονοϊό. «Από τους 226 ασθενείς και προσωπικό που ελέγχθηκαν οι 37 είναι θετικοί στον κορονοϊό», είπε ο κ. Τσιόδρας.. Πιο αναλυτικά μίλησε για 17 εργαζόμενους θετικούς στον κορονοϊό, 17 ασθενείς και τους τρεις ανθρώπους που έχασαν ήδη την ζωή τους.

Ανέφερε ακόμα ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και είμαστε κοντά σε όλους για να σταματήσει το κακό. Όσοι είναι μέσα είναι καλά, θα μείνουν σε καραντίνα 7 ημέρες και ανά διήμερο θα γίνεται εργαστηριακός έλεγχος. Οι αιμοκαθάρσεις συνεχίζονται κανονικά.

Σήμερα, έχουν διαγνωσθεί 110 αρνητικά δείγματα εργαζομένων στην κλινική «Κασταλία», ενώ έχουν πάρει δείγματα από όλους τους τρόφιμους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Γιατί τρέμει η κυβέρνηση ότι μπορεί να τιναχθούν όλα στον αέρα