ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο πανάκριβα κλεμμένα κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο πανάκριβα κλεμμένα κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ

Τριανταεπτάχρονος στη Θεσσαλονίκη έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας από εργαστήρι αργυροχρυσοχοΐας και τα πούλησε σε ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου.

Ο δράστης στη Θεσσαλονίκη εισέπραξε λιγότερα από 50.000 ευρώ αλλά δεν πρόλαβε να τα χαρεί όπως είχε υπολογίσει. Ταυτοποιήθηκε από την αστυνομική έρευνα ως υπεύθυνος της κλοπής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται και ο 60χρονος ιδιοκτήτης του ενεχυροδανειστηρίου που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ο τελευταίος συνελήφθη και κατόπιν έρευνας στο σπίτι του εντοπίστηκαν πλήθος κοσμημάτων και τμήματα από ασήμι, όπως επίσης ένα πιστόλι με 205 φυσίγγια. Όπως ανακοινώθηκε, η κλοπή σημειώθηκε στο τέλος Απριλίου, όταν ο δράστης, παραβιάζοντας παράθυρο, «τρύπωσε» στο εργαστήρι αργυροχρυσοχοΐας, απ’ όπου αφαίρεσε χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους και κουτιά με λίθους.

Τα κλοπιμαία – όπως ανακοίνωσε η αστυνομία – κατέληξαν στο σύνολό τους στο ενεχυροδανειστήριο, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αφού ο δράστης εισέπραξε προηγουμένως ποσό μικρότερο από την εκτιμώμενη αξία των 50 χιλιάδων ευρώ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση - Περισσότερα τραπέζια, χωρίς αύξηση στα δημοτικά τέλη

Σχετικές ειδήσεις