Ελληνικό #metoo: Μαρτυρία «φωτιά» για τον δεύτερο ηθοποιό που ψάχνουν - «Μου πρότεινε τρίο»

Newsbomb

Νέα μαρτυρία για τον ηθοποιό που ερευνάται μετά από μήνυση σε βάρος του για βιασμό.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις και στην δεύτερη υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης με κεντρικό πρόσωπο ηθοποιό, γνωστό από τηλεοπτικές σειρές.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής, ο οποίος ερευνάται μετά από μήνυση σε βάρος του για βιασμό και φέρεται να συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές που διενεργούν την προανάκριση.

Μάλιστα, φέρεται πως ασκείται «πίεση» από την εισαγγελία προκειμένου η δικογραφία να επιστρέψει στα χέρια της, καθώς η υπόθεση παραγράφεται τον Μάιο.

Υπενθυμίζεται, ότι η μήνυση για βιασμό έχει υποβληθεί από τον 37χρονο μάγειρα Δημήτρη Άνθη, σπουδαστή του Εθνικού Θεάτρου στο χρόνο του περιστατικού, σε βάρος του συνομηλίκού του ηθοποιού γνωστών σίριαλ.

Η συγκεκριμένη μήνυση κατατέθηκε από τον 36χρονο, μετά την δημοσίευση συνέντευξης του Νίκου Σ., ο οποίος περιέγραψε κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη. Στην περιγραφή του τοποθετούσε στο χώρο και δεύτερο άτομο, στο πρόσωπο του οποίου αναγνώρισε τον δικό του κακοποιητή ο Δημήτρης Άνθης.

Εντωμεταξύ τη Δευτέρα στο ΟΡΕΝ μίλησε ο Χρήστος Πέρρος αποκαλύπτοντας πως ο εν λόγω ηθοποιός τον είχε προσεγγίσει ώστε να συνευρεθούν ερωτικά οι δυο τους μαζί με τον πασίγνωστο σκηνοθέτη.

«Τον εν λόγω ηθοποιό τον συνάντησα πρώτη φορά γιατί μου άνοιξε την πόρτα της δραματικής σχολής που πήγα να φοιτήσω. Κάθομαι στο καφέ και πίνω τον καφέ μου με τους φίλους μου και έρχεται δίπλα μου και μου λέει “Γεια σου, τι κάνεις; Με θυμάσαι;”. Του απαντώ “Γνωριζόμαστε από κάπου;”. Μου απαντά: “Ελα, που είχες έρθει στη σχολή…”», ανέφερε ο καταγγέλλων στο Open.

Τότε ο Χρήστος Πέρρος, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, τού απάντησε: «Τι κάνεις; Καλά είσαι;. Τον θυμήθηκα έπειτα από λίγο. Οι προτάσεις αυτών των δύο ανδρών ήταν χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς περιστροφές. Μου είπε ευθαρσώς αν θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά οι τρεις μας. Εγώ βλέπω τον ηθοποιό, τον μικρότερο σε ηλικία, μου προτείνει αυτή τη συνεύρεση για τρεις άνδρες και ψάχνω να βρω τι λείπει, ποιος είναι ο τρίτος άνδρας. Και μου λέει “ο κύριος πίσω σου” και όπως γυρίζω βλέπω τον σκηνοθέτη. Προφανώς και ήταν φίλοι, αν δεν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται χιονιάς τον Μάρτιο ή θα έχουμε πλημμύρες; - Τα σενάρια από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved