ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ο ΔΕΔΔΗΕ θα πληρώσει τα τηλεφωνήματα στο 11500 κατά την κακοκαιρία «Μήδεια»

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ο ΔΕΔΔΗΕ θα πληρώσει τα τηλεφωνήματα στο 11500 κατά την κακοκαιρία «Μήδεια»
INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι ανακοινώσεις για την πληρωμή του κόστους των τηλεφωνημάτων από τον ΔΕΔΔΗΕ ίσως γίνουν και εντός της ημέρας.

Την πρόθεση της κυβέρνησης να μην πληρώσουν οι πολίτες τις χρεώσεις είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr από τις 20 Φεβρουαρίου.

Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί όταν κάτοικοι περιοχών, που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Μήδεια» διαπίστωσαν ότι χρεώθηκαν μεγάλα ποσά, καθώς χρειάστηκε να καλέσουν το πενταψήφιο νούμερο του ΔΕΔΔΗΕ για να ενημερωθούν για την πορεία της αποκατάστασης των βλαβών μετά τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Λόγω της υπερφόρτωσης των γραμμών τις επίμαχες ημέρες, η αναμονή για τον τηλεφωνικό αριθμό 11500 ήταν μεγάλη και με δεδομένες τις χρεώσεις που επιβάλουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι πολίτες θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με υπέρογκους λογαριασμούς.

Όπως πληροφορείται το Newsbomb.gr ολοκληρώνονται οι συνεννοήσεις για την μη πληρωμή των χρεώσεων για τα τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ τις ημέρες της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα ξεκαθαρίζεται ότι τα χρήματα για τις κλήσεις προς τον ΔΕΔΔΗΕ θα τα καταβάλει η ίδια η δημόσια επιχείρηση και όχι οι καταναλωτές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα δείχνουν παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου - Αγωνία για τις μεταλλάξεις