ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ – Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

ΤΩΡΑ – Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα πέρασαν το κατώφλι του κτηρίου 16 οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς και με χειροπέδες στα χέρια έφτασαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ την Τρίτη (09/03) στην Νέα Σμύρνη.

Κατά πληροφορίες του Newsbomb.gr και τα δύο άτομα είναι οπαδοί μεγάλων ομάδων που επιβεβαιώνει την εικόνα που είχαν οι Αρχές για παρουσία οργανωμένων οπαδών στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Οι δύο συλληφθέντες είναι ηλικίας 22 και 23 ετών.

Ο ένας από τους δύο, κατά πληροφορίες, ανήκει σε ομάδα αντιεξουσιαστών με έντονη δράση και είχε προσαχθεί προσφάτως για επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Και οι δύο κατηγορούνται ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που πήραν μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων σε τέσερις για την υπόθεση.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις σοκαριστικές εικόνες με τον αιμόφυρτο αστυνομικό:

Δείτε επίσης στο βίντεο που ακολουθεί τα δυόμιση λεπτά του τρόμου που πέρασε ο αστυνομικός. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ «ΝΤΟΥ» ΣΤΟΝ 24ΧΡΟΝΟ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοτανίδου: Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έχασε τον δρόμο – Η κούραση μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις