Βιασμός στη Νέα Σμύρνη: Νέα προθεσμία για την Παρασκευή πήραν οι κατηγορούμενοι

Σοφία Σπίγγου

Νέα προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν για την ερχόμενη Παρασκευή οι τρεις κατηγορούμενοι, που κατηγορούνται για την άγρια κακοποίηση μιας 27χρονης στη Νέα Σμύρνη. 

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία ζήτησαν επιπλέον χρόνο για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους, καθώς δεν έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, ενώ εκκρεμεί και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο βασικός κατηγορούμενος στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε την 27χρονη και υποστηρίζει πως το μοιραίο βράδυ καβγάδισε με την νεαρή γυναίκα γιατί διαπίστωσε πως τον έκλεψε. Ωστόσο, φέρεται να παραδέχεται ότι την ξυλοκόπησε και της έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το διαμέρισμα έχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης το οποίο έχει καταγράψει όσα συνέβησαν και σύμφωνα με την πλευρά του κατηγορουμένου όταν το υλικό αυτό θα φτάσει στις ανακριτικές αρχές θα φανεί ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την καταγγέλλουσα.

Επιπλέον, φαίνεται πως υπάρχει ισχυρισμός ότι ο ένας φίλος του φερόμενου ως δράστη που σύμφωνα με την καταγγέλλουσα παρακολουθούσε τη σκηνή του βιασμού, είναι τυφλός. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η κοπέλα φέρεται να βιάσθηκε από τον έναν συλληφθέντα, ενώ οι άλλοι δυο παρακολουθούσαν τον βιασμό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατήγγειλε η ίδια, ένας 40χρονος άνδρας την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Έπειτα από λίγα λεπτά φαίνεται πως την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και τη βίασε παρουσία άλλων ατόμων.

Στη συνέχεια, φέρεται να την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, απειλώντας την με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός άνδρας, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της πήρε το κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι.

Εκείνη έφτασε τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Έκανε την καταγγελία και με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και της δίωξης ναρκωτικών έγινε έφοδος στο σπίτι στις 12:00 το μεσημέρι, όπου εντοπίστηκε ο δράστης, μία γυναίκα- που σύμφωνα με την καταγγελία ήταν παρούσα στον βιασμό- και ένα ακόμη άτομο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: «Όχι» στο άνοιγμα από τους λοιμωξιολόγους - «Κλείδωσε» το Πάσχα στην πόλη

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved