ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα: Θέμα χρόνου να δοθούν τα στοιχεία του 45χρονου για την απόπειρα αρπαγής της 13χρονης

Αστυνομία
Φωτογραφία αρχείου

Το περιστατικό σημειώθηκε στη οδό Νηρέως Πρωτέως στο δρόμο για την παραλία Μαρίκες, την ώρα που το 12χρονο κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι με το ποδήλατό της.

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν τα στοιχεία του 45χρονου δράστη, ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής ενός 13χρονου από την Ραφήνα.

Η Ελληνική Αστυνομία, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, πρόκειται να δημοσιεύσει τα στοιχεία της ταυτότητας, καθώς και τις φωτογραφίες του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 23:00, την περασμένη Πέμπτη, ο κατηγορούμενος πλησίασε με το αυτοκίνητό την ανήλικη, που έκανε ποδήλατο και την παρενόχλησε λεκτικά, ενώ αμέσως μετά της πρότεινε να μπει στο όχημά του. Εκείνη απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ ο 48χρονος την ακολούθησε και σε κάποια στιγμή σταμάτησε δίπλα της, βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να την επιβιβάσει σε αυτό με την βία.

Τότε η 13χρονη έβαλε τις φωνές και στο σημείο πήγαν πολίτες που την άκουσαν, ενώ ο 48χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με ταχύτητα από το σημείο.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εκφράζουν ιδιαίτερη ανησυχία ότι θα χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα χάπια στην ανήλικη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής (28/05) σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας, την ώρα η ανήλικη κοπέλα έκανε βόλτα με το ποδήλατο της.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πλησίασε με το όχημα του την 13χρονη και άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά. «Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ σπίτι», ήταν μία από τις φράσεις που φέρεται να είπε, προκειμένου να πείσει το παιδί να τον ακολουθήσει. Σε άλλη στιγμή φέρεται να είπε ότι «είναι νύχτα και επικίνδυνα να κυκλοφορείς έξω μόνη σου».

Παρά την επιμονή του, η 13χρονη κοπέλα κατάφερε να τον αποφύγει, πήγε σε κεντρικό σημείο και άρχισε να φωνάζει, με τους περίοικους να αντιλαμβάνονται ότι η ανήλικη κινδυνεύει και να καλούν την Αστυνομία. Παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει μέσα από τα στενά, οι πολίτες είχαν δει το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας και έδωσαν σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς που τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν.

Μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του είχε κρυμμένα υπνωτικά χάπια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 45χρονος είναι σεσημασμένος για άλλα αδικήματα κατά το παρελθόν. Τον λόγο έχει πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Εκτέλεση του «Άρη» με το αλεξίσφαιρο – Μάρτυρας περιγράφει στο Newsbomb.gr τον δράστη