Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε Σύνταγμα και Ομόνοια

Χρήστος Γιαννούλης

Ευδοκία Μύτιλη

Το απόγευμα της Τετάρτης (14.07) αρκετοί ήταν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να πάρουν μέρος σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στην Ελλάδα.

Φωτορεπορτάζ, βίντεο: Ευδοκία Μύτιλη, Σπύρος Μελισσάρης

Συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού το απόγευμα της Τετάρτης (14.07) στο κέντρο της Αθήνας. Πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος και στην Πλατεία Ομονοίας, έτσι ώστε να διαμαρτυρηθούν κατά των εμβολίων και της υποχρεωτικότητάς τους, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι διακριτική προκειμένου να μην προκληθούν έκτροπα.

Στο Σύνταγμα οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση κρατούσαν πανό που έγραφε «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό». Περίπου 500 άτομα έδωσαν αρχικά το «παρών», έχοντας συγκεντρωθεί στην πλατεία, ενώ στη συνέχεια ο αριθμός αυξήθηκε και έγιναν περίπου 1.500 όσοι διαμαρτύρονταν στο Σύνταγμα όταν κατέφτασαν και οι συμμετέχοντες στην πορεία που ξεκίνησε από την Ομόνοια.

Νωρίτεραε, στην Πλατεία Ομονοίας, επίσης πραγματοποιήθηκε ανάλογη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Οι συμμετέχοντες ήταν αρκετοί και είχαν ανάλογα πανό και συνθήματα με αυτούς στην Πλατεία Συντάγματος.

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό πως, λίγο μετά τις 19:00, η Αστυνομία έκλεισε την οδό Πειραιώς καθώς οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία, φωνάζοντας και πάλι συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και κάνοντας λόγο για «ελευθερία».

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Ομονοίας και διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους, κατέληξε στο Σύνταγμα όπου οι δυο συγκεντρώσεις ενώθηκαν σε μια, συνεχίζοντας τα συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του κοινωνικού διαχωρισμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Ο 39χρονος αστυνομικός της Ηλιούπολης είχε μετατεθεί σε ασφάλεια υπουργού

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved