ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Τρίτη 20/07

Πρωτοσέλιδα εφημερίδες

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη 20/07

Η έναρξη των κατ’ οίκον εμβολιασμών, η ανησυχία για την επέκταση της μετάλλαξης Δέλτα στην Ελλάδα αλλά και οι τελευταίες πληροφορίες για το πλαίσιο των κυρώσεων για όσους εργαζομένους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη 20/07.

Σε όλα τα πρωτοσέλιδα ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σε ηλικία 81 ετών χθες, Δευτέρα, με αφιερώματα για τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού.

Στα πρωτοσέλιδα και η δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο που επαναφέρει τη συζήτηση περί γυναικοκτονιών.

Στις πρώτες σελίδες και η παρουσία Ερντογάν στα Κατεχόμενα και τα όσα προκλητικά υποστήριξε από την αποκαλούμενη «βουλή» καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η διήμερη επίσκεψή του.

«Χτυπήματα» και για την ανακοίνωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής σε πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές από το υπουργείο Παιδείας και τις αλλαγές που φέρνει όσον αφορά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Αναφορές και στο λογισμικό Pegasus που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για την κατασκοπεία πολιτικών, δημοσιογράφων και ακτιβιστών σε όλο τον κόσμο αλλά και σε θέματα όπως το ΕΣΠΑ της επόμενης περιόδου αλλά και τα ακίνητα.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη 20/07

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: «Δεύτερες σκέψεις» μετά τους υγειονομικούς - Ορόσημο η 1η Σεπτεμβρίου