ΕΛΛΑΔΑ

«Mπλόκο» της Τουρκίας στον πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γ. Βαρυθυμιάδη

Βαρυθυμιάδης
Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΠΟΕ ανακοίνωσε πως ο πρόεδρός της κρατείται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα.

Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γιώργος Βαρυθυμιάδης, κρατείται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και δεν του επιτρέπεται η είσοδος στην Τουρκία, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΟΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο Twitter, σκοπός της επίσκεψής του ήταν να παραστεί στη Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος τον Δεκαπενταύγουστο.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, ανέφερε η ΠΟΕ, αφέθησαν ελεύθερα να συνεχίσουν το ταξίδι, μεταξύ αυτών και η Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Μαρία Αντωνιάδου. «Γίνονται κινήσεις προκειμένου να βρεθεί λύση στο απαράδεκτο και προσβλητικό πρόβλημα που δημιούργησαν οι Τουρκικές Αρχές» συμπληρώνεται σχετικά.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Pontos News, ο κ. Βαρυθυμιάδης θεωρείται persona non grata από το τουρκικό κράτος. Οι τουρκικές αρχές τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο και, όπως ανέφεραν πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΕ Γιώργος Παρχαρίδης ενημερώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών ότι οι τουρκικές αρχές θα απέλαυναν τον Γιώργο Βαρυθυμιάδη με πτήση στις 19:00 και προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στο Μαξίμου: Το παρασκήνιο της εσωτερικής αναδιάταξης δυνάμεων

Ρoή Ειδήσεων