ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (30/09)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (30/09)

Η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού, η απόφαση να γίνουν «κόκκινες» άλλες τέσσερις περιοχές ανάμεσά τους και η Θεσσαλονίκη, η αύξηση των κρουσμάτων στα παιδιά τη δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων και η εισήγηση για την είσοδο σε μη εμβολιασμένους σε υπηρεσίες του δημοσίου κυριαρχούν σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (30/09).

Στα πρωτοσέλιδα και όσα συμβαίνουν στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη μετά και τη δεύτερη ημέρα επεισοδίων και τις έρευνες της ΕΛΑΣ κατά τις οποίες έγιναν πάνω από 10 συλλήψεις και εντοπίστηκε «οπλισμός».

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για τις αλλαγές στους συσχετισμούς που φέρνει η αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας αλλά και η άσκηση Παρμενίων 2021, την οποία κάλυψε το Newsbomb.gr και το μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία.

Στα πρωτοσέλιδα και η τροπολογία για την ενίσχυση του ΕΣΥ με αναισθησιολόγους, οι σκέψεις της κυβέρνησης για επίδομα όσον αφορά το φυσικό αέριο στα πρότυπα του επιδόματος για το ρεύμα που ανακοινώθηκε στη ΔΕΘ αλλά και η επιστροφή στους κινηματογράφους της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Πέμπτη (30/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για Βιτριόλι: Σήμερα καταθέτει η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι λέει στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της

Εκτάκτως στην Θήβα οι σεισμολόγοι - Τι αποφάσισαν στην έκτακτη σύσκεψη

Νίκος Κουρής: «Θα αποδείξω με DNA ότι είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη» - Τι αναφέρει η Μαργαρίτα