Μητσοτάκης για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Δεν θα τον επεκτείνουμε

Newsbomb

Στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο των New York Times
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο των New York Times

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συζήτηση που είχε με τον είχε με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας, New York Times, Στίβεν Ερλάνγκερ, αποτέλεσε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε μια συζήτηση η οποία περιστράφηκε κυρίως γύρω από το θέμα της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε και ερώτηση για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα δίνοντας απαντήσεις και για το θέμα της υποχρεωτικότητας.

«Γνωρίζουμε πως μπορούμε να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμού, είμαστε λίγο πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Δεν θα επιβάλουμε περαιτέρω υποχρεωτικότητα ως προς τον εμβολιασμό, αλλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Οι ανεμβολίαστοι δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους, όπως εστιατόρια, μπαρ, καφέ, αλλά και τα γήπεδα» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καθώς μπαίνουμε στον Οκτώβριο πιστεύω πως όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, ιδίως οι νεαρότεροι πολίτες θα το ξανασκεφτούν και θα κάνουν το εμβόλιο» συμπλήρωσε για τον εμβολιασμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «το θέμα του εμβολιασμού δεν έχει πολιτικοποιηθεί στην Ελλάδα, όσο στις ΗΠΑ. Πρέπει να πω πως στο θέμα αυτό δεν είχαμε την απαραίτητη στήριξη της αντιπολίτευσης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με κοίταξε στα μάτια και μου έριξε το βιτριόλι, ένιωθα ότι έλιωνα

Δίκη για βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε ότι έφτασε στο δικαστήριο η δράστις

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι πρώτες εικόνες

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved