ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Τσουμάνης: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον ποδοσφαιριστή

Νίκος Τσουμάνης κηδεία
«Δεν του είχα δανείσει χρήματα», λέει ο πατέρας της συντρόφου του
Intime News

Στη γενέτειρά του, το Γαρδίκι Θεσπρωτίας, είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του την Τρίτη το πρωί στην Καλαμαριά.

Το χωριό βυθίστηκε στο πένθος, με την οικογένεια και τη σύντροφό του να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους δεν είναι πια στη ζωή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή του 31χρονου παίκτη του Μακεδονικού, η οποία και επιβεβαιώνει ότι είχε ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος και προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με πλαστικές ταινίες tie wraps. Παράλληλα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση η οποία και πραγματοποίησε τη νεκροτομή δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου προσώπου.

«Δεν του είχα δανείσει χρήματα», λέει ο πατέρας της συντρόφου του

Την ίδια ώρα, ο πεθερός του, μιλώντας στον Alpha διέψευσε ότι του είχε δανείσει χρήματα, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά και τόνισε πως δεν γνώριζε τίποτα για την οικονομική του κατάσταση.

«Είναι ψέματα ότι του είχα δανείσει χρήματα. Δεν γνώριζα τα οικονομικά του. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, από καλή οικογένεια, δεν είχα κανένα παράπονο. Ετοιμάζονταν να παντρευτούν τα παιδιά και θα έρχονταν να με πάρουν για να πάμε στη Θεσσαλονίκη», είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος μέτρων για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο - Μόνο με εμβολιασμένους θέατρα, κινηματογράφοι

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης! Σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή ενώ ήταν στον «αέρα»