Θεσσαλονίκη: Πρώην δημοτική σύμβουλος υποδυόταν τη γιατρό και εξαπατούσε ασθενείς με καρκίνο

Newsbomb

Νέα υπόθεση ψευτογιατρού στη Θεσσαλονίκη
PIXABAY

Νέα υπόθεση ψευτογιατρού στη Θεσσαλονίκη – Η δράστης, η οποία είναι πρώην δημοτική σύμβουλος, είχε εξαπατήσει μέχρι και συγγενείς της

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση ψευτογιατρού αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαπατούσε καρκινοπαθείς με τη δράση της να αποκαλύπτεται μετά από καταγγελία συγγενούς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA η πρώην δημοτική σύμβουλος παρουσιαζόταν σαν ιατροδικαστής με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και με το πρόσχημα της γνωριμίας με εξιδεικευμένους άλλους γιατρούς και κέντρα, υποσχόταν σε καρκινοπαθείς «ενδεδειγμένα» φάρμακα, φυσικά με το αζημίωτο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δράση της εκτείνεται σε ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα, με θύματά της μέχρι και επαγγελματίες οδηγούς που ήθελαν να εξασφαλίσουν άδεια επαγγέλματος.

«Μας εξαπάτησε»

Όπως κατήγγειλε ο Τάσος Αποστολίδης, ο οποίος είναι σύζυγος ασθενούς που εξαπατήθηκε και κουμπάρος της ψευτογιατρού, όταν η σύζυγός του αρρώστησε το 2016, η υποτιθέμενη γιατρός εμφανίστηκε και έταξε γρήγορη νοσηλεία και σωστά φάρμακα.

«Μην γνωρίζοντας, την πιστέψαμε αφού ήταν άνθρωπος της εμπιστοσύνης μας. Μας έλεγε ‘μην στεναχωριέστε θα κανονιστώ να πάρεις τα γνήσια φάρμακα όχι αυτά που δίνουν στον κοινό λαό’. Μόνο χρήματα δίναμε, δεν είδαμε ποτέ φάρμακα» είπε ο κ. Αποστολίδης ο οποίος έχασε περισσότερα από 1.300 ευρώ πριν τελικά να καταφύγει στη δικαιοσύνη αφού κατάλαβε την πλεκτάνη της κουμπάρας του.

«Ο κόσμος φοβάται να πάει στη δικαιοσύνη επειδή χρειάζονται πολλά χρήματα. Εγώ έφαγα στα δικαστήρια περισσότερα από όσα μου πήρε αυτή» συμπλήρωσε ο κ. Αποστολίδης για την ψευτογιατρό η οποία τελικά καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Ρόδο: Μία τραγική ιστορία για τον παππού και το σατανικό σχέδιο της θείας

GNTM 4: Αποχώρηση-θρίλερ από το παιχνίδι (19/10) - Οι κριτές έδωσαν τη λύση

Καιρός - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (vid)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved