ΕΛΛΑΔΑ

Τάσος Ξιαρχό: Ξεσπά η μητέρα του – «Ντροπή! Μου λένε πως θα αποτελειώσουν το παιδί μου» (pics+vids)

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε η μητέρα του
Η κατάσταση της υγείας του γιου της και τα απειλητικά μηνύματα
Alpha

Η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για το γιο της και όσα έγιναν

Στον Alpha μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό, η οποία ήταν συγκλονισμένη με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με το γιο της.

Η κυρία Μαρία, αρχικά, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της, λέγοντας πως: «Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν. Βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστεί. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, αλλά είναι των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα».

«Ο Τάσος απεχθάνεται το ποτό κι αυτούς που κάνουν χρήση. Δε ξέρω τι γινόταν τον τελευταίο καιρό. Τον ρώτησα αν είχε πιει εκείνο το βράδυ και μου είπε μόνο δύο μαργαρίτες. Ένας άνθρωπος που δεν πίνει καθόλου, και λίγο αλκοόλ να πιει τον πειράζει», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Mεταξύ άλλων, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό σημείωσε πως «το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειάς του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ότι θέλει».

Δείτε φωτογραφίες του Τάσου Ξιαρχό στη Gallery:

Στη συνέχεια η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό λύγισε on air, αφού όπως αποκάλυψε, δέχεται αρνητικά μηνύματα για τον γιο της: «Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα» δήλωσε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό. «Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε "θα αποτελειώσουμε τον γιο σου"; Ντροπή! Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω να την γνωρίσω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στη ζωή και τον θάνατο»

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί