ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (04/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (04/11)

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο MEGA, οι εξαγγελίες του σχετικά με τον κατώτατο μισθό και το πετρέλαιο στους αγρότες αλλά και όσα είπε για την πανδημία απορρίπτοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο για νέο lockdown φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (04/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η έξαρση της φημολογίας για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την άνοδο του hashtag που ήθελε νεκρό τον πρόεδρο της Τουρκίας προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της τουρκικής κυβέρνησης και της τουρκικής δικαιοσύνης.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις γυναικοκτονίες αλλά και το αίτημά του σχετικά με την αποφυλάκιση του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη, Γιώργου Πατέλη.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα καθώς τα στοιχεία δείχνουν αύξηση των εμβολιασμών είτε για πρώτη δόση είτε για τρίτη δόση μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που θα ισχύσουν από το Σάββατο.

Στα πρωτοσέλιδα και η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για πιστοποιητικού ελέγχου για κορονοϊό για την είσοδο στις εκκλησίες, οι αιτήσεις για τα αναδρομικά αλλά και τις αποδείξεις που οδηγούν σε μείωση φόρου.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (04/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή στην Ευρώπη - Θα επηρεάσει τη χώρα μας; (vid)

Τουρκία: Θα «ρίξει» τον Ερντογάν η παραπαίουσα οικονομία μετά από 19 χρόνια;