ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Τα πρώτα λόγια του οφθαλμίατρου μετά την αποσωλήνωση - «Η 49χρονη δεν είχε όρια» (vid)

Χαλάνδρι πυροβολισμοί οφθαλμίατρος
Τα νεότερα για την υγεία του 68χρονου οφθαλμίατρου

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν οι γιατροί την υγεία του 68χρονου οφθαλμίατρου που δέχτηκε τους πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι.

Ο 68χρονος αποσωληνώθηκε και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, Διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς. «Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο», είπε ο κ. Κουκουλίτσιος μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του από την χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε.

Με τον 68χρονο να έχει πλέον επικοινωνία με το περιβάλλον, χθες τον επισκέφτηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο. Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση. Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.

«Η 49χρονη δεν είχε όρια»

Ο δικηγόρος του 68χρονου, ο κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δήλωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι» πως η 49χρονη εκβίαζε τον 68χρονο για να του αποσπά χρήματα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως η δράστιδα είχε απειλήσει και τον ίδιο τον δικηγόρο την ημέρα που έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, λέγοντάς του πως θα είναι ο επόμενος.

«Η υπόθεση ξεκίνησε με μήνυση για εκβίαση, γιατί τον πρώτο καιρό, όταν γεννήθηκε το παιδί, τον εκβίαζε για να του αποσπά χρήματα και τον απειλούσε ότι θα του καταστρέψει την επαγγελματική ζωή, ότι θα αποκαλύψει την ύπαρξη του παιδιού στην οικογένειά του. Η 49χρονη καταδικάστηκε για εκβίαση».

«Θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η νομοθεσία και να υπάρχει ένα δικαστικό σώμα που να ενεργεία δραστικά και άμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις. Απαγορευόταν να τον προσεγγίσει στα 100 μέτρα από το σπίτι του, από το ιατρείο του και το νοσοκομείο που εργαζόταν. Την καταδικαστική απόφαση την παραβίαζε κάθε μέρα, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι κάθε μέρα μήνυση. Δεν είχε όρια, δεν σεβόταν ούτε νόμους ούτε δικαστικές αποφάσεις. Δεν σεβόταν κανέναν. Εμένα στα δικαστήρια της Ευελπίδων με έχει φτύσει στο πρόσωπο», δήλωσε.

Τα προφίλ που διατηρούσε στο Facebook και το μυστήριο με τα δισ. ευρώ

Η δράστις φαίνεται ότι διατηρούσε τουλάχιστον δυο προφίλ στο facebook μέσω των οποίων αναρτούσε μηνύματα που είχε με τον γιατρό για την επιμέλεια του παιδιού. Αρκετές από τις αναρτήσεις της ήταν ιδιαιτέρως επιθετικές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κλοντιάνα Τσέλο είχε εδώ και καιρό στήσει καρτέρι στον γιατρό και είχε προετοιμάσει την επίθεσή της.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα sms που αντάλλασσε με τον γιατρό και τα οποία στη συνέχεια η ίδια αναρτούσε, υπήρχε μεγάλη ένταση.

Ο Γιώργος Νέος, γνωστός οφθαλμίατρος, ερωτεύτηκε πριν από 13 χρόνια την Κλοντιάνα Τσέλο η οποία εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας μεγάλης κλινικής των βορείων προαστιών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο χώρο εργασίας κι από τη σχέση αυτή προέκυψε ένα 13χρονο σήμερα κορίτσι. Ο γιατρός, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι η εξωσυζυγική αυτή σχέση παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονιά του γιατρού, η γυναίκα η οποία συνελήφθη από την αστυνομία μελετούσε καιρό το σχέδιο της επίθεσης, αφού όπως λένε γείτονες του γιατρού την είχαν δει να περιφέρεται στη γειτονιά ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε έντονο διαπληκτισμό ακόμα και με την Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου. Ήρθε από την Κεφαλονιά όπου διέμενε σε φιλικό σπίτι και ξεκίνησε να παρακολουθεί τις κινήσεις του γιατρού χωρίς να γίνεται αντιληπτή στην αρχή, αφού καθώς ο οφθαλμίατρος εδώ και χρόνια είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να τον πλησιάζει σε απόσταση των 100 μέτρων.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, παρουσιαζόταν σε ανθρώπους που τη γνώριζαν για πρώτη φορά άλλοτε ως εικαστικός, άλλοτε ως... συγγενής της οικογένειας Παυλίδη της γνωστής σοκολατοποιίας. Είναι κάτι που η ίδια είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν προκύπτει. Άλλες φορές πάλι εμφανίζεται ως κληρονόμος μιας «αμύθητης» περιουσίας τουλάχιστον 3.000.000.000 ευρώ, που όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε στην Αλβανία!

Μάλιστα στις αναρτήσεις της ισχυριζόταν ότι ο γιατρός ήταν «εγκέφαλος» ενός κυκλώματος με μέλη εισαγγελείς, δικηγόρους, μεγαλοεπιχειρηματίες και δημοσιογράφους, οι οποίοι όλοι μαζί δρούσαν προκειμένου να της αρπάξουν την «αμύθητη» περιουσία της αλλά και να της αρπάξουν την κόρη της. Η αμύθητη περιουσία των 3 δισεκατομμυρίων, δεν προκύπτει από κάπου αφού η ίδια για να ζήσει φαίνεται ότι πωλούσε κάποιους πίνακες που έφτιαχνε ως εικαστικός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Νέα απάτη με... αναπάντητη - Πώς κυκλώματα από Ουκρανία και Αλβανία μάς αδειάζουν τους λογαριασμούς