ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος - Κρίσιμες οι επόμενες 2-3 μέρες

Χαλάνδρι γιατρός αποσωλήνωση 49χρονη
INTIME/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Χαλάνδρι: Τι είπε ο δικηγόρος για την κατάσταση της υγείας του 68χρονου οφθαλμιάτρου που πυροβολήθηκε από την 49χρονη.

Ο δικηγόρος του 68χρονου οφθαλμιάτρου, που πυροβολήθηκε από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, δήλωσε ότι ο πελάτης του μετά από δύο χειρουργεία αποσωληνώθηκε.

Ο δικηγόρος του γιατρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, μιλώντας στο OPEN, είπε ότι ο 68χρονος έχει επαφή με το περιβάλλον του και η κατάστασή του είναι καλύτερη από το μεσημέρι της Παρασκευής. Σημειώνεται ότι υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, διάρκειας οκτώ ωρών, στην ουροδόχο κύστη, στο λεπτό έντερο και τον θώρακα.

Ο κ. Αλεξανδράκης ανέφερε ότι «Πάει καλύτερα ο γιατρός. Σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε αν ξεπέρασε τον κίνδυνο. Η εγχείρηση πήγε καλά».

Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση που επικρατούσε μεταξύ του θύματος και της 49χρονης, αποκαλύπτοντας πως είχε χάσει και τη δουλειά του λόγω των καυγάδων που είχαν γίνει.

«Είχαμε απηυδήσει με την 49χρονη. Υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα και τα παραβίαζε κάθε μέρα. Πήγαινε στο νοσοκομείο κι έκανε φασαρίες. Και τον σταμάτησαν για 1,5 χρόνο από τη δουλειά του. Είχε επιτεθεί με κλωτσιές και στη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί. Ήταν χειριστική και πανούργα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα του λόγια ήταν για την υγεία της κόρης του

Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματά», Γιώργος Κουκουλίτσιος, μιλώντας στο Mega, έδωσε τα νεότερα της κατάστασης υγείας του 68χρονου.

Όπως είπε, από το μεσημέρι της Παρασκευής, ο οφθαλμίατρος έχει αποσωληνωθεί, παραμένει στην εντατική, είναι σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και ικανοποιητική εξελίσσεται η κατάστασή του. Μάλιστα, ήδη έρθει σε επαφή με τη σύζυγό του.

Παρ΄όλα αυτά, θα πρέπει να περάσουν αρκετές ημέρες προτού θεωρηθεί ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο. Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση. Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.

Η ολέθρια σχέση της εικαστικού με τον γιατρό που οδήγησε στην ενέδρα θανάτου

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Χαλανδρίου, όπου 49χρονη πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, μπροστά στα μάτια της κόρης τους, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννη Γλύκα να μιλάει στο Mega για το περιστατικό.

«Ήταν μια ολέθρια σχέση. Είχαμε τέτοια περιστατικά και στο παρελθόν. Ελπίζουμε ο άνθρωπος να τα καταφέρει. Αυτή τη στιγμή η δίωξη είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα που έχουν να κάνουν με απόπειρα αρπαγής του παιδιού. Μακάρι να μείνει εκεί η δίωξη και να μην έχουμε και αφαίρεση ζωής», σημείωσε ο κ. Γλύκας.

«Πάρα πολλά περιστατικά έχουν καταγραφεί, και αφαίρεση ζωής γυναικών για λόγους έμφυλης βίας. Έτσι όπως ακούγεται, ο άνθρωπος είχε κάνει τα πάντα για το παιδί του. Είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα, ενώ η γυναίκα αυτή μάλλον έχει και άλλα προβλήματα ψυχιατρικής αξιολόγησης», συνέχισε ο ίδιος.

«Αν ο παθών είχε προσφύγει στην αστυνομία, έπρεπε η αστυνομία να έχει παρέμβει. Θα έπρεπε να υπάρχουν μηνυτήριες αναφορές για τη συμπεριφορά της για να έχουμε μία εξέλιξη», τόνισε ο κ. Γλύκας.

«Έχω δισ. ευρώ - Μου τα έφαγε ο πατέρας του παιδιού μου»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr η δράστις της επίθεσης στο Χαλάνδρι, Κλοντιάνα Τσέλο, επικοινώνησε πριν από περίπου έξι μήνες με στέλεχος μεγάλης επενδυτικής εταιρείας, που εδρεύει επίσης στο Χαλάνδρι, για να επενδύσει τα χρήματά της.

Όπως ανέφερε σε μεγαλοστέλεχος της εταιρείας τα χρήματα που ήθελε να επενδύσει, ήταν κάποια δισ. ευρώ. Ο έμπειρος διαχειριστής τη ρώτησε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα επιθυμούσε να επενδύσει τα χρήματα της κι εκείνη του απάντησε πως δυστυχώς της τα πήραν όλα, ο πρώην σύντροφός της με τη βοήθεια κάποιων άλλων επιχειρηματιών.

Ο έμπειρος επαγγελματίας της απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει η οικογενειακή της κατάσταση και πως καλό θα ήταν να εστιάσουν στο κομμάτι των επενδύσεων. Ωστόσο, η Κλοντιάνα Τσέλο επέμεινε και ξεκίνησε να τον ρωτάει αν κάποιος γνωστός του πατέρα του παιδιού της έχει επενδύσει χρήματα στην συγκεκριμένη εταιρεία και αν θα μπορούσε να τη βοηθήσει ώστε να πάρει τα χρήματα αλλά και την κόρη της πίσω. Μάλιστα, στην ιστορία της έκανε λόγο για παιχνίδι στημένο όπου εμπλέκονται ακόμα και Δικαστικοί.

Το στέλεχος της επενδυτικής εταιρείας κεφαλαίων της απάντησε πως δεν μπορεί να συνεχίσει τη κουβέντα μαζί της καθώς ο λόγος που τηλεφώνησε ήταν για να ζητήσει βοήθεια για προσωπικούς της λόγους και όχι για να επενδύσει τα δισ. ευρώ που υποστήριξε αρχικά ότι διέθετε.

Η Κλοντιάνα Τσέλο φαίνεται πως επέμεινε καθώς του ανέφερε διαρκώς, χωρίς να τον γνωρίζει, πως αν τη βοηθούσε θα έβαζε ένα μεγάλο ποσό της περιουσίας της στη συγκεκριμένη εταιρία για επενδύσεις.

Όπως ήταν φυσικό το στέλεχος δεν πείστηκε και σταμάτησε εκεί η επικοινωνία τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Πόλεμος» στα νοσοκομεία της χώρας - Εφημερίες «κόλαση»

H προφητική, αδημοσίευτη συνέντευξη του Χρήστου Κυριαζή στο Newsbomb.gr: «Το τέλος θα το νιώσω»