ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (10/12)

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (10/12)

Οι πανικόβλητες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος αρχικά κατήγγειλε νοθεία στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ και δύο ώρες μετά ανακάλεσε αλλά και οι απαντήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (10/12).

Στα πρωτοσέλιδα και η διάταξη που αναμένεται από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου για έναν ακόμη μήνα να γίνονται μεταβιβάσεις ακινήτων με τις παλαιές αντικειμενικές αξίες.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού, τις αλλαγές που έρχονται από τη Δευτέρα για όσους άνω των 60 ετών δεν έχουν προχωρήσει στην τρίτη δόση του εμβολίου τους αλλά και τις τελευταίες πληροφορίες για τη μετάλλαξη Όμικρον και τα διαθέσιμα εμβόλια κατά της Covid-19.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τη διαμάχη του υπουργείου Υγείας με την ΠΟΕΔΗΝ για τις καταγγελίες του προέδρου της δεύτερης για τις ΜΕΘ με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει σχετική ερώτηση στη Βουλή με απουσία, όμως, υπογραφής από τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό.

Στα πρωτοσέλιδα και το άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα με έναν 51χρονο να στήνει καρτέρι και να δολοφονεί τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (10/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα: Αντί για μασάζ έκαναν ερωτικά ραντεβού