ΕΛΛΑΔΑ

Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας; Όλη η αλήθεια

Θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια από τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα
Θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια από τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα
Φωτογραφία αρχείου - Intime

Μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα γράφονται και ακούγονται πολλά, αρκετά από τα οποία ανάγονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και της συνωμοσιολογίας

Ο θάνατός του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα βύθισε σε πένθος την δημοσιογραφική οικογένεια, αλλά και πολλούς φίλους που τον ακολουθούσαν σε όλα τα δημοσιογραφικά μετερίζια στα οποία ασκούσε δημοσιογραφία.

Μετά την απώλειά του γράφονται και ακούγονται πολλά, αρκετά από τα οποία ανάγονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και της συνωμοσιολογίας. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να γράφουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος κόλλησε τον κορoνοϊό επειδή έκανε παρέα με ανεμβολίαστους δημοσιογράφους οι οποίοι δήθεν τον παρέσυραν σε επικίνδυνες ατραπούς. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Καταρχάς ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν κάποιος άνθρωπος που μπορούσε κάποιος να τον παρασύρει σε οτιδήποτε. Όμως το πιο σημαντικό όλων είναι ότι ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει τις πρώτες ημέρες που νόσησε ότι κόλλησε από κάποιον συνεργάτη του, εντός ραδιοφωνικού στούντιο και μάλιστα αυτός ο συνεργάτης του ήταν τριπλά εμβολιασμένος. Αυτή ακριβώς η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον Τράγκα και βεβαίως δεν αφήνει κανένα περιθώριο για συνωμοσίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε πώς περιέγραφε ο ίδιος ο δημοσιογράφος την κατάσταση της υγείας του τις πρώτες ημέρες που νοσούσε.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Τράγκα θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον γνωστό δημοσιογράφο και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00 θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Κηφισιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Ανατροπή – Μπαίνει σφήνα ο Ανδρουλάκης σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά

Κορονοϊός: Ανησυχία για Χριστούγεννα και Όμικρον – Τι εξετάζεται αν επιδεινωθεί η κατάσταση

Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας; Όλη η αλήθεια