ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία εργαζομένων στο Θριάσιο: «Ασθενής» επιτέθηκε σε γιατρούς και προσωπικό

Καταγγελία εργαζομένων στο Θριάσιο: «Ασθενής» επιτέθηκε σε γιατρούς και προσωπικό
Το Θριάσιο νοσοκομείο
INTIME

Θριάσιο: Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει επιτεθεί περισσότερες από μια φορές στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Σε περιστατικά επιθέσεων σε γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο και μάλιστα από τον ίδιο δράστη, αναφέρεται το σωματείο εργαζομένων με αφορμή την τελευταία επίθεση που σημειώθηκε στις 24 Δεκεμβρίου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γιατρού.

Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για ανύπαρκτη προστασία και νομική κάλυψη των υγειονομικών αλλά και ανεπαρκή φύλαξη του νοσοκομείου, ενώ τονίζουν ότι ο δράστης δρα ανενόχλητος εδώ και χρόνια.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των εργαζομένων, σύμφωνα με την ertnews.gr: «Ανύπαρκτη η προστασία και νομική κάλυψη υγειονομικών που δέχονται επιθέσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας. Ανεπαρκέστατη η φύλαξη του ΘΡΙΑΣΙΟΥ νοσοκομείου.

Το πρόσφατο (στις 24 Δεκεμβρίου 2021) απαράδεκτο περιστατικό επίθεσης «ασθενούς» σε τρεις γιατρούς του ΘΡΙΑΣΙΟΥ νοσοκομείου, με αποτέλεσμα το τραυματισμό, στο πρόσωπο, της μιας από αυτούς, επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, την ανάγκη για την εξασφάλιση, με κρατική ευθύνη, πλήρους νομικής κάλυψης και στήριξης στους υγειονομικούς, που δέχονται επίθεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, καθώς και για ενίσχυση της φύλαξης του νοσοκομείου μας και συνολικά των δημόσιων μονάδων υγείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Αυτοί είναι οι νέοι περιορισμοί για νυχτερινά κέντρα, μάσκες, γήπεδα και τηλεργασία

Χαμός στον αέρα με Μαλέσκου και Χαλκιά: «Για σένα κούκλα μου», «το όνομά μου είναι Ιωάννα»

Πάτρα: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό», είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο