ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι
Οι πρώτες εικόνες μέσα την σουίτα «401» του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα έρχονται εικόνες από το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας ότι έπεσε θύμα βιασμού

Είναι οι πρώτες εικόνες μέσα από την σουίτα «401», που φέρνει στη δημοσιότητα το Mega, όπου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Άφθονο αλκοόλ, μπουκάλια βότκα, δυνατή μουσική από το ηχείο που παίζει ελληνική μουσική.

Νωρίτερα, σήμερα (21/01), όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 24χρονης, «η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια, επιβεβαιώνοντας όσα κτηνώδη βίωσε στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Γεωργία Μπίκα προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία γι' αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 24χρονη ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ο κ. Θανάσης Ζιώγας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις Αρχές, ενώ άφησε αιχμές για «καθυστέρηση» όσον αφορά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Στη λίστα των καταθέσεων έχουν προστεθεί ο εργοδότης της 24χρονης, αλλά και ένα φιλικό του πρόσωπο που θα καταθέσει τη Δευτέρα. Οι δύο άνδρες κλήθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο. Την ερχόμενη εβδομάδα καλείται να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθήνα: Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους από εγκαύματα – Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Καιρός - Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για χιονοθύελλα - Πυκνά χιόνια και στην Αττική τη Δευτέρα

Επίθεση Χάκερς στη Βουλή: Έβαλαν στόχο email βουλευτών - Άγνωστο ακόμα το μέγεθος της διαρροής