ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος για Πάτρα: Να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδιά

Κατερινόπουλος για Πάτρα: Να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδιά
Η οικογένεια Δασκαλάκη.
ΙΝΤΙΜΕ

Πάτρα: «Οι αρχές πρέπει να προβούν σε άρσεις λογαριασμών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Για την υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει το πανελλήνιο μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star o ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχών ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

Και πρόσθεσε: «Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Λαμπρόπουλος στο twitter: Ο Μάνος δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ένα «Twitter Space» διοργάνωσε το Σάββατο το βράδυ ο αστυνομικός συντάκτης του Mega και της εφημερίδας το Βήμα, Βασίλης Λαμπρόπουλος όπου συνομίλησε με τους χρήστες των social media για την υπόθεση της Πάτρας.

Το «space» είναι ένας χώρος στο Twitter αποκλειστικά φωνητικών συνομιλιών όπου ένας χρήστης φιλοξενεί φωνητικές συζητήσεις με άλλους χρήστες. Τα μέλη του ακροατηρίου μπορούν είτε απλά να ακούσουν τη συζήτηση ή να ζητήσουν να συμμετέχουν σε αυτή.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι η αστυνομική έρευνα που περιλαμβάνει και παρακολούθηση και πολλά άλλα πράγματα, δεν ανέδειξε οποιοδήποτε επιβαρυντικό στοιχείο για τον Μάνο.

«Ο Μάνος ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τα παιδιά του, και δεν ήταν παρών στους θανάτους. Όσον αφορά την συνέντευξη στην εφημερίδα ΜΠΑΜ θεωρώ ότι ουσιαστικά αποκαθιστά για μένα μερικά πράγματα. Το πιθανότερο είναι ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει κάποια σχέση».

Εκταφή στην Τζωρτζίνα για να ελεγχθεί το τάμπλετ;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το tablet για κεταμίνη, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να αντληθεί που θα βοηθήσει περαιτέρω στην υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Πλέον, αναμένεται η εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας, ώστε να ανασυρθεί το tablet με τη διαδικασία να αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα.

Νικολούλη: Η Ρούλα δεν θα ομολογήσει

Για μια χειριστική γυναίκα που είχε βρει τον τρόπο να εξουσιάζει τον περίγυρό της και να στρέφει αλλού τις όποιες υποψίες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών έκανε λόγο η Αγγελική Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ», που έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υπόθεση της Πάτρας, ανέλυσε αρκετά από τα δεδομένα της υπόθεσης και τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της.

Παράλληλα, μίλησε για όσα ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ίδια και της κίνησαν τις υποψίες πως κάτι διαφορετικό έχει συμβεί, σε σχέση με όσα υποστήριζε η κατηγορούμενη, πλέον, μητέρα. Η έμπειρη δημοσιογράφος χαρακτήρισε την 33χρονη ως θεατρίνα, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να «σπάσει» και να ομολογήσει με βάση όσα έχει δείξει ως τώρα. Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλησε μίλησε και για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχτηκε, τα οποία εμπεριείχαν απειλές.

«Έχουμε μια θεατρίνα απίστευτη...»

«Έφερα στα αυτιά μου αυτή τη φωνή και σοκαρίστηκα. Κατάλαβα από την κουβέντα που είχα με αυτή τη γυναίκα ότι έπρεπε να εστιάσω την έρευνα στο Καραμανδάνειο», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε: «Κατάλαβα από την επαφή με μάρτυρες, ότι ενώ το παιδί δεν είχε πρόβλημα, ενώ έπεσαν όλοι πάνω του, δεν βρέθηκε κάτι και της είπαν ότι το παιδί δεν έχει τίποτα και πρέπει να πάρετε εξιτήριο. Λίγο μετά είχαμε μια πρώτη απόπειρα…»

Στη συνέχεια με εμφανή φόρτιση ανέφερε πως «Έχουμε μια θεατρίνα απίστευτη. Την ακούτε τι λέει. Περιέγραφε ότι έχει πανιάσει το παιδί…».

Σχετικά με την εκταφή της Τζωρτζίνας, έτσι ώστε να εξεταστεί και το τάμπλετ το οποίο ενταφιάστηκε μαζί με το παιδί, σχολίασε πως «Οι τεχνικοί λένε πως δεν μπορούν να ανασυρθούν στοιχεία, όσο δεν έχουν το τάμπλετ στα χέρια τους»

Σε ερώτηση για τον Μάνο Δασκαλάκη, είπε: «Εγώ ξέρω ένα παιδί ιδιαίτερα ευαίσθητο, έναν καλλιτέχνη που μέχρι πρότινος μας κατηγορούσε γιατί μιλάμε έτσι για τη γυναίκα του. Δεν δεχόταν τίποτα μέχρι λίγο πριν τη σύλληψη. Βέβαια, μετά αυτή η στάση άλλαξε».

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε, ωστόσο, πως υπάρχει ευθύνη και στον οικογενειακό και φιλικό περίγυρο της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Βλέπεις ότι ο άνθρωπός σου απειλεί να αυτοκτονήσει, πάει και κλείνεται σε ένα ξενοδοχείο, εξαφανίζεται για ώρες και δεν πας να ζητήσεις μια βοήθεια; Τόσο χειριστική; Ήταν η δυναμική Ρούλα που είχε την απάντηση για όλους και για όλα; Ψάξτο καλύτερα να δεις τι γίνεται. Δυο παιδιά χάθηκαν, μην χαθεί και το τρίτο», τόνισε.

«Μου έλεγαν θα σε βρουν σε χαντάκι, κι άλλες λεπτομέρειες»

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μελετήσει βιβλία που είχε γράψει η ίδια, αναφορικά με παλαιότερα εγκλήματα. «Εκεί μπαίνω στο μυαλό του όποιου δράστη και προχωράω. Επειδή με ρώτησαν αν αναφέρω κάτι σε ένα βιβλίο, στο «Θάνατος με χείλη κόκκινα». Περιγράφω μια σατανική μαύρη χήρα, σε ένα κεφάλαιο αναφέρεται μια νοσοκόμα που σαγηνεύει και δρα μέσα σε νοσοκομεία, βρίσκει μοναχικούς εύπορους και ενεργεί εκεί. Είχε συνεργό την αδερφή της. Δεν υπονοώ κάτι, απλά υπάρχει ένα τέτοιο κεφάλαιο. Για τη δράση μιας γυναίκας μέσα σε ένα νοσοκομείο, με ουσίες κλπ, θα το δουν οι ειδικοί», εξήγησε.

Όσο για τις απειλές, το τηλεφώνημα της αδερφής της Ρούλας, Δήμητρας Πισπιρίγκου, και το tweet με το όνομά της που έγραφε «Νικολούλη ψόφα», η έμπειρη δημοσιογράφος απάντησε: «Δεν ήταν μόνο αυτό. Θα σε βρούνε σε χαντάκι κι άλλες λεπτομέρειες έλεγαν, εμφανιζόταν το προφίλ της αδερφής. Είπε ότι κοιμόταν, την ξύπνησε η μητέρα της και δεν είχε ιδέα για όλα αυτά. Τους είπα αν θέλουν να παρέμβουν κι εκείνη κι η μητέρα, δεν ήταν σε θέση. Μου είπε, λοιπόν, ότι δεν δέχεται τις κατηγορίες για την αδερφή της και έλεγε ότι θα συνεχίσει από μόνη της τη βαθιά έρευνα. Από μέσα ακουγόταν η μητέρα που έλεγε «ψάξτε την οικογένεια του κυρίου». Ξαφνικά ο Μάνος έγινε «κύριος». Αφού κατέβηκε το προφίλ και είπε ότι δεν είναι εκείνη, εγώ το αποδέχομαι».

Διαβάστε επίσης:

Λέων στο Newsbomb.gr: Κανένα παιδί δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, εξελίξεις τις επόμενες ημέρες

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: «Παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλο με κάμερες»

Πάτρα: Η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας και το σημείωμα στη μητέρα της - «Μη με ψάξεις, φεύγω» (vids)

Σχετικές ειδήσεις